Masina de spalat vase Tesla WD661MX cu 12 seturi si 7 programe | Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Tesla WD661MX este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret ce pune la dispozitie o gama variata de programe despre care vom discuta imediat pe larg. Daca reprezinta o varianta inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Masina de spalat vase Tesla WD661MX este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi fiind indicata chiar si pentru o familie cu copii. Fiindca este un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii si ofera oricand acces. Astfel, puteti monitoriza constant durata programelor, puteti verifica cei mai importanti parametrii ce fac referire la agentul de clatire si sare. Agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor, iar sarea previne depunerile de calcar atat de pe vase, cat si de pe componentele interne ale masinii.

Tesla WD661MX review

Totodata, este prevazta cu niste cosuri spatioase si flexibile, unde puteti adauga orice fel de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si alte articole voluminoase precum oale, tigai, tavi etc. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Modul de functionare este unul silentios, inregistrand cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii Speciale

Tesla WD661MX are la baza 7 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensive – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, timp in care foloseste o presiune mare. Durata programului este de 205 minute timp in care consuma 1.621 kWh energie electrica, respectiv 17.8 litri de apa.
 2. Universal – este recomandat pentru spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Prezinta o durata de 175 de minute si consuma 1.302 kWh energie electrica si 14.3 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 45 de grade Celsius. Dureaza 220 de minute si consuma 0.908 kWh energie electrica, respectiv 11 litri de apa.
 4. Glass – este indicat pentru articole delicate temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius folosind o presiune redusa a apei. Dureaza 120 de minute si consuma 1.1 kWh energie electrica si 14.3 litri de apa.
 5. 90 min – este un program potrivit pentru vase cu un nivel normal de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 90 de minute. Consuma 1.35 kWh energie electrica si 11.7 litri de apa.
 6. Rapid – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute fiind inidcat pentru vase cu grad redus de murdarie. Consuma 0.751 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.
 7. Prespalare – presupune inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Are o durata de 15 minute, timp in care consuma 4.1 litri de apa la temperatura admisie.

In plus, prezinta si cateva functii utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Extra uscare – optimizeaza uscarea vaselor crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Concluzii si Pareri

Tesla WD661MX este o masina de spalat vase prevazuta cu o serie de programe si functii bine gandite ce poate face fata oricarei situatii spaland eficient vasele. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost alegerea potrivita cu atat mai mult cu cat s-a putut incadra si intr-un buget mai restrans. Este destul de spatioasa, usor de programat, iar in ansamblu isi face treaba excelent. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla WD661MX

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe si functii
 • Silentioasa
 • Bine organizata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *