Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6614AID+++ Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HDW-BI6614AID+++ este o masina de spalat vase incorporabila dotata cu o capacitate mare si functii utile. Ofera o buna ingrijire vaselor si poate acoperi o gama variata de nevoi, dar pentru inceput, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe detalii utile.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6614AID+++ pune la dispozitie o capacitate de incarcare generoasa de 14 seturi, putand fi astfel o optiune buna si pentru familii mai mari. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica D, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, astfel ca la fiecare 100 de spalari inregistreaza doar 85 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii punand la dispozitie o interfata prietenoasa. Astfel, setarile sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire asigura lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri incapatoare si flexibile unde puteti introduce diverse vase. De asemenea, aveti posibilitatea de a rabata suportii mobili, astfel incat sa obtineti mai mult spatiu si pentru articole mai mari. Sunt prezente si suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Modelul in discutie masoara 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Heinner HDW-BI6614AID+++ are la baza urmatoarele programe:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere energetic si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de trei oree si 25 de minute. Consuma 0.849 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 2. Smart – este un program automat controlat de senzori, temperatura de spalare alternand intre 50 si 70 de grade Celsius. Are o durata de 1:25-1:57 ore si consuma intre 1.45-1.7 kWh energie electrica si 11.9-17.2 litri de apa.
 3. Hygiene – asigura o buna igienizare vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de 2 ore si 7 minute si consuma 1.9 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Super 50′ – este indicat pentru spalari de zi cu zi, prorgamul avand o durata de 50 de minute. Consuma 1.1 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Quick 30′ – este un program scurt cu o durata de doar 30 de minute. Inregistreaza un consum de 0.74 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 6. Prewash – asigura inmuierea resturilor uscate de murdarie. Dureaza 15 minute si consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In plus, dispune si de alte fucntii utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurlor necesare.
 • Programare intarziata – implica amanarea orei de incepere a spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6614AID+++ este un model incapator si bine organizat, disponibil la un pret convenabil. Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca spala eficient vasele. De asemenea, este incapatoare, bine organizata si silentioasa, exact ceea ce aveau nevoie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-BI6614AID+++

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate mare
 • Programe utile
 • Eficienta energetica
 • Usor de folosit

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *