Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062DSE++ Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-FS6062DSE++ este o masina de spalat vase standard ce ofera cele mai importante programe si functii. Aisgura o buna ingrijire vaselor, insa mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de vase Heinner HDW-FS6062DSE++ prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi fiind potrivita si pentru o familie cu copii. Face parte din clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nive de UE, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor inregistreaza doar 98 kWh la fiecare 100d e spalari.

Pentru ca este un model standard, panoul de control se afla pe exterior fiind usor de accesat. Nu include, insa, display pentru a putea monitoriza durata programelor. De asemenea, aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul dispune de niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu si pentru articole mai voluminoase. Nu lipsesc nici suproturile pentr pahare si cosul pentru tacamuri.

Modelul in discutie masoara 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Heinner HDW-FS6062DSE++ are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Prezinta o durata de 15 minute si un consum de 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid 30′ – este un program scurt, recomandat pentru articole cu grad redus de murdarie. Dureaza 30 de minute, timp in care consuma 0.74 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicat – este un program recomandat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius impreuna cu o presiune scazuta. Are o durata de o ora si 14 minute si un consum de 0.88 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius si are o durata de 3 ore si 25 de minute. Inregistreaza un consum de 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Intensiv – este un program indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius impreuna cu o presiune mare. Are o durata de o ora si 57 de minute si inregistreaza un consum de 1.7 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

In plus, beneficiaza si de functia de incarcare la jumatate care permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele necesare. De asemenea, functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3,6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062DSE++ este un model spatios si bine organizat ce poate oferi o ingrijire eficienta vaselor. Clientii sunt multumiti de eficienta acesteia si sustin ca spala foarte bine vasele. Programele din dotare le acopera nevoile, timp in care ofera un mod de spalare economic si eficient. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-FS6062DSE++

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Economica
 • Programe uzuale
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *