Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552DSE++ Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HDW-FS4552DSE++ este o masina de spalat vase slim, ideala si pentru spatii mai restranse ce poate oferi o buna ingrijire vaselor. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552DSE++ pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica E, dupa noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari aproximativ 76 kWh.

Fiind un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Astfel, puteti avea oricand acces la el oferind o interfata simpla. Pe de alta parte, nu include si display.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri flexibile unde puteti adauga mai multe tipuri de vase. Puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. Aici se alfa si cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 59.8 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Masina include urmatoarele programe de spalare:

 1. Rapid 30′ – este un progam scurt, cu o durata de doar 30 de minute, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Inregistreaza un consum de 0.67 kWh energie elctrica si 10.2 litri de apa.
 2. Delicat – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, folosind o presiune redusa a apei. Prezinta o durata de o ora si 13 minute si un consum de 0.8 kWh energie electrica si 14.1 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Prezinta o durata de 3 ore si 18 minute si un consum de 0.755 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 4. Super 50′ – este un program recomandat pentru articole de zi cu zi, cu un nivel moderat de murdarie. Prezinta un consum de 0.95 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.
 5. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatra de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Are o durata de o ora si 57d e minute si consuma 1.55 kWh energie electrica si 17.8 litri de apa.

In plus include si urmatoarele functii:

 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4552DSE++ este o varianta simpla, dar care se descurca eficient asigurand o spalare eficienta vaselor. Clientii considera ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile lor, iar masina in cauza se descurca bine. Este flexibile, programele sunt bine gandite, iar aceasta ofera un mod de spalare economic. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS4552DSE++

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Cele mai uzuale programe
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *