Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++ Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-FS6062WE++ este o masina de spalat vase standard estul de incapatoare si foarte usor de programat. Va poate scapa rapid de grija vaselor murdare, insa pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++ prezinta o capacitate de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, obtinand la fiecare 100 de spalari un consum de doar 92 kWh.

Pentru ca este un model standard, regasim panoul de control amplasat pe exteriorul usii, asigurand acces usor la el. Mai mult decat atat, ofera o interfata prietenoasa, setarile dorite fiind usor si rapid de realizat. Pe de alta parte, nu include display care ar fi putut afisa durata programelor. Insa,e xista indicatorii pentru sare si agentul de clatire, foarte important. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul include niste cosuri spatioase si flexibile, unde puteti adauga diverse tipuri de vase. De asemnea, aveti posibilitatea de a rabata suportii mobili, pentru a introduce si articole mai mari. In plus, nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cel pentru tacamuri.

Modelul in discutie masoara 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Heinner HDW-FS6062WE++ include urmatoarele programe:

 1. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor de murdarie de pe suprafatava vaselor. Dureaza 15 minute si consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid 30′ – este un program scurt, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Dureaza 30 de minute si consuma 0.74 kWh enerige electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicat – este indicat pentru articole sensibile, etmperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius impreuna cu o presiune redusa. Are o durata de o ora si 14 minute si un consum de 0.88 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Are o durata de 3 ore si 14 minute si un consum de 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50′ – este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, durata fiind de 50 de minute. Inregistreaza un consum de 1.1 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 6. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza o ora si 57 de minute si inregistreaza un consum de 1.7 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

De asemenea, prezinta si cateva functii utile:

 • Programare intarziata – ce ofera posibilitatea de a amana ora de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++ este o vairanta simpla dar eficienta care va poate fi un ajutor de nadejde in bucatarie. Clientii sustin ca pentru nevoile lor este produsul potrivit, spaland eficient vasele. De asemenea, este bine organizata, economica si silentioasa. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS6062WE++

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Prorgame uzuale
 • Organizare buna
 • Economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *