Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint H8IHP42L Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Hotpoint H8IHP42L poate fi aliatul de incredere pentru curatarea mai usoara si mai rapida a vaselor, oalelor si tigailor murdare, dupa fiecare sesiune de gatit. Este o solutie excelenta ce iti usureaza munca si iti permite sa petreci mai mult timp cu cei dragi. Dar pentru inceput, este important sa afli in continuare mai multe informatii utile pentru a putea lua o decizie corecta.

Masina de spalat vase Hotpoint H8IHP42L pune la dispozitia utilizatorului o capacitate impresionanta de 14 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica C, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 75 kWh. Astfel, producatorul demonstreaza si angajamentul sau pentru sustenabilitate, avand impact redus asupra mediului, precum si asupra facturilor la energia electrica.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata prietenoasa, insa odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil. De aceea, masina va proiecta pe podea un fascicul de lumina care te va tine la curent cu starea masinii. In plus, tot la nivelul panoului de control regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire ofera o buna lustruire.

Interiorul include niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde puteti adauga diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole mai voluminoase. Beneficiaza si de sertar special pentru tacauri si accesorii mici fiind un real avantaj.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Programe si Functii speciale

Hotpoint H8IHP42L detine nu mai putin de 10 programe si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este ideal pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius.
 2. Auto Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie.
 3. Auto amestec – pot fi introduse incarcaturi mixte.
 4. Auto rapid – este recomandat pentru articole cu grad redus de murdarie, fiind reglat de senzori.
 5. Rapid 45 – poate fi folosit pentru spalarea rapida a articolelor putin murdare.
 6. Delicate 45 – este potrivit pentru articole delicate, care se pot deteriora usor.
 7. Noapte buna – este excelent pentru spalarea pe timpul noptii gratie modului silentios de operare, folosind o presiune redusa a apei.
 8. Igienizare – asigura o buna igienizare vaselor.
 9. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 10. Autocuratare – vizeaz igienizarea interiorului masinii fara a introduce vase in interior.

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii utile, cum ar fi:

 • ActiveDry – presupune deschiderea automata a usii la finalul programului permitand fluxului natural de aer sa patrunda in interior.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.
 • Uscare extra – imbunatateste procesul de uscare al vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a programului.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Hotpoint H8IHP42L este un model eficient dotat cu o gama variata de programe si functii ce reuseste sa faca fata cu succes oricarui tip de murdarie. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca spala bine vasele. Este foarte spatioasa, programele le acopera gama variata de nevoi, iar consumul este unul redus. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Hotpoint H8IHP42L

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Economcia
 • Programe si functii variate
 • Usor de folosit

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *