Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV4EVX14E Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV4EVX14E este o masina de spalat performant ce se evidentiaza prin functionalitatea sa, capacitatea de a se integra armonios in designul bucatariei si eficienta energetica remarcabila. Poate fi ajutorul ideal pentru a va scapa de grija vaselor murdare, dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Cu un design incorporabil, masina Bosch SMV4EVX14E se integreaza perfect in orice bucatarie moderna, oferind un aspect ordonat si elegant. Usa acestei masini de spalat vase poate fi armonizata cu mobilierul bucatariei tale, astfel incat sa devina practic invizibila atunci cand nu este in functiune. Astfel, nu doar ca adauga un plus de eleganta, dar si economiseste spatiu pretios in bucatarie.

Capacitatea de a spala vasele pentru intreaga familie devine o realitate cu masian Bosch. Cu o capacitate de 13 seturi de vesela, aceasta masina de spalat vase se adapteaza nevoilor gospodariei tale, oferind un sprijin de nadejde in timpul meselor aglomerate sau al evenimentelor speciale. De la farfurii si pahare la tacamuri si vase mai mari, aceasta masina poate gestiona o varietate de obiecte de uz casnic, asigurandu-se ca totul straluceste de curatenie.

Eficienta energetica este un aspect esential in alegerea unei masini de spalat vase. Bosch SMV4EVX14E se incadreaza in clasa energetica C, oferind performante remarcabile la costuri minime. Consumul energetic anual de doar 234 kWh face din aceasta masina de spalat vase o alegere responsabila din punct de vedere ecologic si economic. Reducerea impactului asupra mediului inconjurator si a facturilor de energie sunt avantaje semnificative ale acestui aparat electrocasnic.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm diametru.

Programe si Functii speciale

Masina Bosch include urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este un program foarte flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie.
 4. Silentios – este excelent pentru spalarile nocturne gratie presiunii reduse.
 5. Express – este un program recomandat pentru spalarile de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 6. Autocuratare – vizeaza igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius.

Totodata, beneficiaza si de cateva functii speciale, cum ar fi:

 • Efficient Dry – ce implica deschiderea automata a usii la finalul programului.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare adaptand resursele necesare.
 • Speed Perfect – reduce durata programelor cu 15-75%.
 • Programare intaziata – puteti amana ora de spalare cu maxim 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SMV4EVX14E este o masina de spalat vase care aduce eficienta, confort utilizatorului si tehnologie avansata in bucataria ta. Cu capacitatea de a gestiona 13 seturi si un consum energetic anual redus, acest aparat electrocasnic se dovedeste a fi un partener de incredere pentru gospodarii active. Clientii sunt foarte multumiti de performantele la spalare si confirma ca este o masina de spalat vase buna. Spala bine vasele, are o organizare eficienta si este practica in orice bucatarie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMV4EVX14E

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Bine organizata
 • Programe si functii variate
 • Eficienta energetica
 • Control de pe telefon

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *