Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG62300L Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG62300L se evidentiaza prin performante deosebite si caracteristici inovatoare. Cu o capacitate de 9 seturi, clasa de eficienta D si un consum anual de energie de doar 176 kWh, acest electrocasnic reprezinta o alegere excelenta pentru familiile moderne.

Unul dintre principalele avantaje ale masinii de spalat vase Electrolux EEG62300L este eficienta energetica remarcabila. Cu un consum anual de energie de doar 176 kWh, aceasta se incadreaza in clasa D de eficienta energetica, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a economisi energie fara a compromite performanta. Acest aspect nu numai ca reduce factura de energie, ci contribuie si la protejarea mediului inconjurator.

Cu o capacitate de 9 seturi, masina de spalat vase Electrolux este potrivita pentru familiile cu dimensiuni mici-medii, asigurand spalarea eficienta a vaselor. In plus, designul sau compact si optiunea de incorporare il fac potrivit pentru orice bucatarie moderna. Electrocasnicul se integreaza perfect in mobilierul bucatariei, asigurand un aspect curat si ordonat.

Flexibilitatea in organizarea veselei este esentiala pentru o eficienta maxima in spalare. Cu functia de reglare a cosului superior, Electrolux EEG62300L permite utilizatorilor sa ajusteze inaltimea cosului in functie de dimensiunea si forma vaselor. Astfel, inclusiv vasele mai mari sau mai inalte pot fi asezate in masina de spalat vase fara probleme. De asemenea, cu cosul special pentru tacamuri, acestea sunt organizate si spalate in mod eficient, asigurand rezultate excelente la fiecare ciclu de spalare.

Functia Quick Select adauga un nivel suplimentar de comoditate utilizatorilor. Aceasta caracteristica inovatoare permite selectia rapida a programelor de spalare in functie de necesitati. Fie ca este vorba despre vasele delicate sau de cele mai murdare, masina de spalat vase se adapteaza cu usurinta la orice situatie, asigurand un rezultat impecabil la fiecare utilizare.

Programe si Functii Speciale

Electrolux EEG62300L integreaza 8 programe si anume:

 1. Quick – este potrivit pentru articole cu grad redus, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 30 de minute si inregisteaza un consum de 9.3-11.3 litri de apa si 0.56-0.685 kWh energie electrica.
 2. Preclatire – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care consuma 3.1-3.8 litri de apa la temperatura de admisie.
 3. 1h – este potrivit pentru articole cu murdarie moderata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 9-11 litri de apa si 0.693-0.847 kWh energie electrica.
 4. 1h 30 min – este indicat pentru murdarie normala si uscata, temperatura de spalare fiind de 60 de grad Celsius. Foloseste 9.3-11.4 litri de apa si 0.772-0.944 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este recomandat pentru articole cu murdarie normala si ridicata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 9.4-11.5 litri de apa si 0.876-1.071 kWh energie electrica.
 6. Eco – este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie, fiind cel mai economic program. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius si consuma 9.9 litri de apa si 0.614-0.628 kWh energie electrica, avand o durata de 240 de minute.
 7. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Durata variaza intre 120-170 de minute si consuma 8.3-11.5 litri de apa si 0.677-1.036 kWh energie electrica.
 8. Machine care – asigura o igienizare eficient interiorului masinii fara a adauga vase.

Totodata, include si alte functii utile:

 • Extra Power – reduce durata programelor, crescand presiunea apei.
 • Glass Care – protejeaza articolele sensibile.
 • Extra Hygiene – ofera o buna igienizare vaselor.
 • Air Dry – usa se deschide automat la finalul programului permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.
 • Programe intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Time Beam – presupune proiectarea duratei programelor de spalare pe podea.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

In concluzie, masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG62300L se remarca prin performante ridicate, eficienta energetica si caracteristici inovatoare. Cu o capacitate generoasa, design compact si functionalitati inteligente, acest electrocasnic este o alegere excelenta pentru familiile moderne care doresc sa simplifice si sa eficientizeze procesul de spalare a veselei. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acesteia si sustin ca se descurca excelent. Spala foarte bine vasele, este foarte bine organizata si presupune un consum redus. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux EEG62300L

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.8/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Air Dry
 • Programe si functii variate
 • Consum redus
 • Time Beam

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *