Masina de spalat vase semi-incorporabila Bosch SMI8YCS03E Review si Pareri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase semi-incorporabila Bosch SMI8YCS03E este o varianta care va poate scapa rapid de grija vaselor murdare. Cu o capacitate generoasa si o gama variata de programe, acopera o gama ampla de nevoi. In continuare, vom explora caracteristicile principale ale acestui model pentru a descoperi daca este alegerea potrivita si pentru nevoile voastre.

Unul dintre aspectele remarcabile ale masinii de spalat vase Bosch SMI8YCS03E este eficienta sa energetica, fiind clasificata in clasa B de consum energetic. Cu un consum de doar 65 kWh la fiecare 100 de spalari, aceasta masina demonstreaza angajamentul Bosch pentru tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator si pentru economisirea resurselor. Aceasta performanta energetica eficienta nu numai ca reduce facturile de energie, dar contribuie si la reducerea amprentei de carbon.

Cu o capacitate de 14 seturi, masina de spalat vase Bosch este perfecta pentru familiile numeroase sau pentru momentele cand aveti oaspeti. Cu aceasta capacitate, puteti spala o cantitate semnificativa de vase si tacamuri intr-un singur ciclu, economisind timp si energie.

Cosul superior reglabil reprezinta o alta caracteristica inovatoare a acestei masini de spalat vase Bosch. Cu acest design, aveti posibilitatea de a ajusta inaltimea cosului superior pentru a se potrivi cu diverse dimensiuni ale vaselor si tacamurilor. Astfel, chiar si vasele mai mari sau obiectele de bucatarie neobisnuite pot fi spalate fara probleme.

Totodata, aceasta vine echipata cu un cos special pentru tacamuri, facilitand organizarea acestora in timpul ciclului de spalare. Acest detaliu mic, dar important, adauga un nivel suplimentar de organizare si asigura ca tacamurile dvs. sunt curate si stralucitoare dupa fiecare spalare.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de 45.7 kg.

Programe si Functii Speciale

Bosch SMI8YCS03E are la baza 8 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius.
 2. Auto – este un program flexibil, fiind activ senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Intelligent – ofera protectie paharelor, tacamurilor si vaselor sensibiel, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius.
 5. Silentios – ofera un mod de operare silentios gratie presiunii reduse, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 6. Sticla – este destinat articolelor sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 7. Express 60 – este indicat articolelor mixte, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 8. Curatare masina – presupune igienizarea interiorului fara a adauga vase.

De asemenea, include si alte functii utile:

 • Speed Perfect+ – reduce durata programelor prin cresterea presiunii si a temperaturii apei.
 • Hygiene – asigura o buna igienizare vaselor.
 • Zona intensiva – la nivelul cosului inferior se va asigura o spalare intensiva.
 • Uscare Extra – optimizeaza uscarea vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Home Connect – prin conectarea la Wi-fi, puteti controla masina direct de pe telefon.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii cu pan ala 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase semi-incorporabila Bosch SMI8YCS03E 14 seturi, clasa B este un partener de incredere in bucatarie. Cu o eficienta energetica remarcabila, capacitate generoasa, flexibilitate in organizarea vaselor si functii aditionale, aceasta ofera un echilibru perfect intre performanta si confort. Investitia intr-o astfel de masina de spalat vase nu numai ca aduce beneficii imediate in viata de zi cu zi, dar si pe termen lung, prin economisirea de energie si resurse. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca isi face treaba foarte bine. Este spatioasa, bine organizata si economica, exact ceea ce isi doreau. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Bosch SMI8YCS03E

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Programe si functii variate
 • Eficienta energetica
 • Capacitate generoasa
 • Control de pe telefon

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *