Masina de spalat vase incorporabil AEG FSK94858P Review si Opinii utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

AEG FSK94858P este o masina de spalat vase performanta care se adapteaza excelent stilului de viata modern. Aceasta ofera mai mult confort, timp in care pune la dispozitie o capacitate generoasa si un consum redus, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Capacitatea generoasa de 14 seturi, face din aceasta masina o solutie excelenta si pentru familiile mari. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica C, inregistrand doar 75 kWh la fiecare 100 de spalari.

Cavitatea interioara este foarte bine gandita punand la dispozitie cosuri spatioase si flexibile ce permit adaugarea unei cantitati destul de mari de vase. De asemnea, exista un cos special pentru tacamuri astfel incat acestea sa fie spalate si depozitate in mod eficient. Suportul pentru pahare este o alta caracteristica interesanta in ceea ce priveste organizarea masinii. In plus, interiorul beneficiaza si de sistem de iluminare.

In partea de sus a usii, regasim panoul de control prevazut cu display ce afiseaza durata programelor. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil motiv pentru care a fost implementat sistemul Time Beam. Acesta presupune proiectarea duratei programelor direct pe podea.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 56 cm adancime.

Programe si Functii speciale

AEG FSK94858P are la baza urmatoarele programe de spalare:

 1. Quick – este un program scurt, ce dureaza 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 11 litri de apa si 0.62 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 5 litri de apa la temperatura de admisie. Dureaza doar 15 minute.
 3. 1h – dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Clesius. Consuma 11.8 litri de apa si 0.97 kWh energie electrica.
 4. 1h 30 min – spala la temperatura de 60 de grade Celsius, avand un consum de 11.9 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – spala la temperatura de 60 de grade Celsius si implica un consum de 11.9 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 11 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica.
 7. Auto – este cel mai flexibil program, temperatura apei variind intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute si consuma 12.1 litri de apa si 1.22 kWh energie electrica.
 8. Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius, fara a adauga vase in masina. Dureaza 60 de minute si presupune un consum de 10.6 litri de apa si 0.71 kWh energie electrica.

Totodata, dispune si de o serie de functii speciale:

 • Extra Power – creste presiunea apei, reducand durata programelor.
 • Glass Care – asigura o presiune scazuta a apei, protejand paharele si alte articole sensibile.
 • Extra Hygiene – ofera o igienizare eficienta.
 • Extra Silent – implica un mod de operare silentios, reducand presiunea apei.
 • Wi-fi – permite conectarea masinii cu masina, prin intermediul aplicatiei mobile.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

AEG FSK94858P este o masina de spalat vase spatioasa si bine dotata, un simbol al tehnologiei avansate a zilelor noastre. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acestei masini si declara ca functioneaza impecabil. Programele si functiile din dotare le acopera integral nevoile, iar faptul ca o pot controla direct de pe telefonul mobil reprezinta pentru ei un real avantaj. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul corect.

Opinii pe scurt: AEG FSK94858P

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate mare
 • Gama variata de programe si functii moderne
 • Time Beam
 • Iluminare interioara

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *