Masina de spalat vase incorporabila AEG FSK73767P | Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FSK73767P este o masina de spalat vase incorporabila ce ofera o capacitate generoasa si functii moderne pentru o ingrijire optima a vaselor. Ar putea fi o alegere inspirata, dar mai intai va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile.

Masina de spalat vase AEG FSK73767P pune la dispozitia o capacitate generoasa de 15 seturi, ceea ce o face potrivita pentru o familie numeroasa. Totodata, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa D, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, la fiecare 100 de spalari inregistreaza 86 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Insa, odata inchisa usa acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementata tehnologia Time Beam. Aceasta presupune proiectarea duratei programelor de spalare pe podea. In plus, tot la nivelul panoului de control se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este foarte spatios si bine organizat, fiind prevazut cu niste cosuri flexibile. Suportii mobili din plastic pot fi rabatati pentru a obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole voluminoase. De asemenea, beneficiaza si de cos pentru tacamuri, respectiv suport pentru pahare.

Mai mult decat atat, presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

AEG FSK73767P are la baza 7 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Quick – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, timp in care consuma 10.9 litri de apa si 0.61 kWh energie electrica.
 2. 1h – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute si consuma 11.8 litri de apa si 0.88 kWh energie electrica.
 3. 1h 30 min – este potrivit cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 11.9 litri de apa si 0.97 kWh energie electrica.
 4. 2h 40 min – este indicat pentru articole cu murdarie normala spre intensa, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 12.2 litri de apa si 1.14 kWh energie electrica.
 5. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 11 litri de apa si 0.86 kWh energie electrica.
 6. Auto Sense – este un program flexibil, temperatura apei variind intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute si consuma 12.2 litri de apa, respectiv 1.14 kWh energie electrica.
 7. Machine care – este un program de autocuratare, igienizarea interiorului realizandu-se la 70 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute si consuma 10.5 litri de apa si 0.59 kWh energie electrica.

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii utile, cum ar fi:

 • Air Dry – presupune deschiderea automata a usii masinii dupa finalizarea programului permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Extra Power – imbunatateste rezultatele la spalare,crescand temperatura apei si durata de spalare.
 • Glass Care – previne deteriorarea articolelor delicate.
 • Extra Silent – asigura un mod de operare cat  mai silentios.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

AEG FSK73767P este o varianta foarte buna, ce asigura o ingrijire atenta vaselor scapandu-va definitiv de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt foarte incantati de acest produs si declara ca spala eficient vasele, este foarte spatioasa si bine organizata. Totodata, programele si functiile din dotare le acopera integral nevoile, motiv pentru care sunt de parere ca au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: AEG FSK73767P

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Foarte spatioasa
 • Gama variata de programe si functii avansate
 • Extrem de silentioasa
 • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *