Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38643C | Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Beko BDIN38643C este o masina de spalat vase foarte spatioasa si bine dotata excelenta si pentru familii numeroase, care va poate scapa numaidecat de grija vaselor  murdare. Va propunem in continuare sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente.

Masina de spalat Beko BDIN38643C pune la dispozitie o capacitate de incarcare impresionanta de 16 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru familii numeroase. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa C, inregistarnd un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic la fiecare 100 de spalari de 77 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata intuitiva, astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Beneficiaza de raft special pentru articolele lungi, dar si de sertar pentru tacamuri. Datorita sistemului Acrobat, puteti regla cosul superior pe inaltime, in functie de cele trei nivele disponibile pentru a introduce si articole mai inalte.

In plus, este o masina de vase foarte silentioasa care inregistreaza cle mult 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 59 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 38.5 kg.

Programe si Functii speciale

Beko BDIN38643C are la baza 8 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 40 si 65 de grade Celsius.
 2. Prespalare – permite inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 4. Eco – asigura o spalare economica, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este ideal pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 6. Quick & Shine – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 7. Mini 30 – este un program scurt, recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de doar 35 de grade Celsius.
 8. AquaFlex – este indicat pentru spalarea combinata a vaselor astfel ca in cosul superior vor fi asezate vasele delicate, iar in cel inferior tavile si cratitele.

De asemenea, prezinta si cateva functii utile:

 • Autodoor opening – usa masinii se deschide automat dupa finalizarea programului de spalare, permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.
 • Fast+ – reduce durata programelor de spalare.
 • Extra drying – optimizeaza uscarea vaselor.
 • Time delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Hygiene Intense – presupune igienizarea vaselor.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko BDIN38643C este o varianta buna in materie de masini de spalat vase spatioase si eficiente oferind o ingrijire eficienta vaselor. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita optand pentru acest model care este foarte incapator, bine organizat, economic, dar si bine dotat, astfel ca functiile si programele din dotare le acopera integral nevoile pe care le au. Prin urmare, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Beko BDIN38643C 

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate foarte mare
 • Gama variata de programe si functii
 • Economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *