Masina de spalat vase incorporabila Electrolux KEMB9310L | Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux KEMB9310L este o masina de spalat vase foarte spatioasa si bine dotata care ar putea sa va scape numaidecat de grija vaselor murdare. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Electrolux KEMB9310L pune la dispozitie o capacitate de incarcare generoasa de 15 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie mai mare. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, masina face parte din clasa de eficienta energetica D, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic la fiecare 100 de spalari este de aproximativ 86 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Insa, odata inchisa usa nu veti putea verifica daca masina spala sau a terminat de spalat, motiv pentru care a fost implementat sistemul Beam on Floor ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, iar culoarea rosie inseamna ca programul ruleaza, iar cea verde indica faptul ca programul s-a incheiat. In plus, tot la nivelul panoului de control se afla doi indicatori foarte importanti anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sare are rolul a de preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor.

Interiorul este foarte spatios si bine organizat, putand fi introduse diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole voluminoase precum oale, tigai, tavi si asa mai departe. Nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

In plus, modelul in discutie presupune si un mod de operare foarte silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Electrolux KEMB9310L are la baza 8 programe de spalare si anume:

 1. Quick – este un program scurt, de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistraza un consum de 9.5-11.6 litri de apa si 0.52-0.64 kWh energie electrica.
 2. Pre-clatire – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute. Consuma 4.3-5.3 litri de apa si 0.01-0.04 kWh energie electrica.
 3. 1h – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute si consuma 10.5-12.9 litri de apa, respectiv 0.92-1.06 kWh energie electrica.
 4. 1h 30 min – are o durata de 90 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 11.6-14.2 litri de apa si 1-1.15 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – prezinta o durata de 160 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 11-13.5 litri de apa si 1.12-1.26 kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Consuma 11 litri de apa si 0.86 kWh energie electrica.
 7. Auto sense – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durate intre 120-170 de minute. Consuma 10.4-13.3 kWh energie electrica, respectiv 0.76-1.22 kWh energie electrica.
 8. Machine care – vizeaza igienizarea interiorului masinii, insa pentru aceasta nu trebuie sa adaugati vase in masina. Dureaza 60 de minute si consuma 9.7-11.8 kWh energie electrica si 0.60-0.73 kWh energie electrica.

De asemenea, beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile:

 • Extra Power – imbunatateste rezultatele la spalare ale progarmului crescand temperatura de spalare si durata progarmului.
 • Glass care – ofera o ingrijire delicata articolelor sensibile.
 • Extra Hygiene – asigura o buna igienizare vaselor.
 • Air Dry – vizeaza deschiderea automata a usii la finalul programului, permitand fluxul natural al aerului sa patrunda in interior.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Electrolux KEMB9310L poate fi o alegere inspirata in materie de masini de spalat vase punand la dispozitie o serie de programe si functii bine gandite ce acopera orice fel de nevoi. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model si sunt multumiti de modul in care isi face treaba si de cum spala vasele. Este spatioasa, bine organizata, silentioasa si economica, exact ceea ce isi doreau. O recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux KEMB9310L

9.9

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte spatioasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *