Masina de spalat vase incorporabila Slim Arctic DIS1502 | Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Arctic DIS1502 este un model de masina de spalat rufe incorporabila slim ce poate fi integrata cu usurinta si in spatii mai mici. Pune la dispozitie cele mai importante programe de spalare, insa mai multe detalii vom discuta pe larg in continuare.

Masina de spalat vase Arctic DIS1502 pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi fiind potrivita pentru aproximativ 2-3 persoane. Conform noilor etichete adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica E, asigurand un consum redus.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta prezinta o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire asigrua o buna limpezire vaselor.

Interiorul prezinta niste cosuri flexibile unde puteti aduaga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai mari precum tigai, oale, boluri si asa mai departe. Este prezent si cosul special pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigrua, deopotriva, o buna spalare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul maxim al acestuia este de 49 dB, astfel ca nu va fi deranjanta in timpul functionarii.

Dimensiunile masinii sunt de 81 cm inaltime, 55 cm latime si 44.8 cm adancime, avand o greutate de 49.5 kg.

Programe si Functii Speciale

Arctic DIS1502 are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalre fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Eco – este un program economic si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 3. Spalare si uscare 65 – este indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 4. Spalare rapida si uscare – este recomandat pentru articole cu grad redus de murdarie, temepratura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Mini 35 – este potrivit pentru vase recent murdarie, temperatura de spalare fiind ed 35 de grade Celsius.

In acelasi timp, dispune si de urmatoarele functii auxiliare:

 • Uscare suplimentara – optimizeaza uscarea vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Arctic DIS1502 este un model de masina de spalat vase simplu si eficient ce asigura o spalare eficienta vaselor. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile sale, fiind un model bine organizat si usor de programat. Spala eficient vasele, programele din dotare le acopera in mare parte nevoile, iar in ansamblu se descurca eficient. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Arctic DIS1502

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Cosuri flexibile
 • Programare intarziata
 • Uscare suplimentara

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *