Masina de spalat vase Beko BDFN26521XQ | Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko BDFN26521XQ este un model de masina de spalat vase extrem de incapator si foarte bine gandit, facand fata cu succes si nevoilor unei familii mai numeroase. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Beko BDFN26521XQ este prevazuta cu o capacitate generoasa de 15 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru familiile mai mari. Conform noilor etichete adoptate la nivel de UE, modelul in discutie face parte din clasa F, asigurand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic la fiecare 100 de spalari la doar 97 kWh.

Fiind un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind oricand acces la el, dar si verificarea duratei programelor in desfasurare. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica acumularea depunerilor de calcar pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este foarte spatios, dar si flexibil si puteti adauga mai multe tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, obtineti mai mult spatiu pentru a introduce si articole mai voluminoase. In plus, nu lipseste nici cosul de tacamuri

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de operare, inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Beko BDFN26521XQ are la baza sase programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 40 si 65 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, dar si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este potrivit pentru articole sensibile, inclusiv pahare, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 5. Normal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 6. Rapid – este un program scurt, potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Automatic Door Opening – ce presupune deschiderea automata a usii la finalul programului optimizand uscarea vaselor.
 • Hygiene intense – presupune cresterea temperaturii apei la finalul programului igienizand eficient vasele.
 • Fast+ – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDFN26521XQ este un model spatios si bine organizat, ce asigura o ingrijire eficienta vaselor. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor a fost alegerea potrivita, fiind foarte spatioasa, bine dotat in ceea ce priveste programele si functiile, dar si economica. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul convenabil.

Review pe scurt: Beko BDFN26521XQ

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret convenabil
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de programe si functii
 • Bine organizata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *