Masina de spalat vase incorporabila DW60A6092IB/EO Samsung | Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Samsung DW60A6092IB/EO este un model de masina de spalat vase incorporabila ce pune la dispozitie o capacitate generoasa de incarcare, dar si o gama variata de programe. Daca este sau nu o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Samsung DW60A6092IB/EO este prevauta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face o alegere excelenta si pentru familii mai mari. Fiindca discutam despre un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata intuitiva. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul beneficiaza de niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti aduaga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru adaugarea articolelor voluminoase. Totodata, dispune de sistemul Soft Railing ce consta intr-un sistem cu rulmenti si bile, ce creeaza o suprafata de contact mai mica, pentru ca rafturile sa alunece in interior si in exteiror mai usor, fara efort. Suporturile de la nivelul rafturilor pot fi reglate pe trei setari pentru a se potrivi tuturor tipurilor de articole. Mai mult decat atat, exista si un al treilea raft in partea de sus unde veti putea adauga tacamurile si ustensilele de bucatarie.

In acelasi timp, masina beneficiaza de un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii de spalat vase sunt de 81.5 cm inaltime, 65.5 cm latime si 64.5 cm adancime, avand o greutate de 44 de kg.

Programe si Functii speciale

Samsung DW60A6092IB/EO pune la dispozitie 7 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade CElsius, iar durata programului este de 80-150 de minute. Consuma 10.6-15.9 litri de apa si 1.05-1.55 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute, timp in care consuma doar 10 litri de apa si 0.848 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este ideal pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiiind de 65 de grade Celsius utilizand si o presiune mare. Dureaza 205 minute si consuma 16.5 litri de apa, respectiv 1.651 kWh energie electrica.
 4. Rapid – este un program scurt, ce dureaza doar 38 de minute si spala la temperatura de 55 de grade Celsius. Consuma 11 litri de apa si 0.78 kWh energie electrica.
 5. Delicat – este potrivit pentru articole sensibile, temperautra de spalare fiind de 50 de grade Celsius, folosind presiune scazuta. Dureaza 120 de minute si consuma 0.902 kWh energie electrica si 13.5 litri de apa.
 6. Express 60 – este potrivit peontru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius, iar durata porgarmului este de 60 de  minute. Consuma 11.5 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
 7. Autocuratare – presupune igienizarea cavitatiii interioare a masinii fara a avea vase, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 145 de minute si consuma 15.1 litri de apa si 1.24 kWh energie electrica.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Multi tab – potrivit atunci cand folositi detergent tip capsule, optimizand programul de spalare.
 • Igienizare – ofera o buna igienizare, crescand temperatura apei in procesul de clatire finala.
 • Programare intarziata – puteti amana ora spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Auto open – presupune deschiderea automata a usii la finalul programului de spalare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Samsung DW60A6092IB/EO este o masina de spalat vase buna, care ofera o buna ingrjire vaselor si o gama variata de programe si functii. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si sustin ca masina spala excelent vasele, este spatioasa, foarte bine organizata si flexibila, iar programele optimizate. Nu au ce sa ii reproseze, dimpotriva o recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Samsung DW60A6092IB/EO

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Auto open
 • Gama variata de functii si programe
 • Interior optimizat si foarte flexibil

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *