Masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M5050BB/EO : Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M5050BB/EO este un model foarte avantajos ca pret ce asigura o spalare optima vaselor. Poate fi o alternativa interesanta, insa pana veti  lua o decizie va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Samsung DW60M5050BB/EO ofera o capacitate de incarcare de incarcare de 13 seturi, ceea ce o recomanda si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 295 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Pentru ca este o masina incorporabila, panoul de control se afla pe interiorul usii punand la dispozitie o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile putand fi introduse vase de diverse dimensiuni. Totodata, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru articolele mai mari. Mai mult decat atat, prezinta suport special pentru pahare si cesti, dar si cos pentru tacamuri.

Modelul in discutie este unul destul de silentios inregistrand cel mult 48 dB.

In acelasi timp, masoara 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, cantarind 39 de kg.

Programe si Functii speciale

Samsung DW60M5050BB/EO pune la dispozitie 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Prezinta o durata de 170 de minute si inregistreaza un consum de 18.5 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica. Insa, daca este activata si functia de igienizare, programul va avea o durata de 190 de minute si un consum de 1.65 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai economic program, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, fiind ideal pentru vase cu grad mediu de murdarie. Prezinta o durata de 195 de miute si un consum de 1.043 kWh energie electrica si 12 litri de apa. Daca este activata optiunea de igienizare, durata va creste cu 10 minute, iar consumul va ajunge la 1.15 kWh energie electrica.
 3. Pahare – este ideal pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, utilizand o presiune redusa. Detine o durata de 130 de minute si un consum de 14.5 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 4. Scurt – prezinta o durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Prezinta un consum de 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica. Dac activati functia de igienizare, durata se va prelungi cu inca 20 de minute.
 5. Normal – poate fi folosit pentru vasele recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius, avand o durata de 180 de minute.

In plus, masina dispune si de o serie de functii speciale cum ar fi:

 • Tablete – optimizeaza programul de spalare daca este utilizat detergent de acest tip.
 • Igienizare – presupune igienizarea vaselor, crescand temperatura apei si durata programelor.
 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a programului de spalare dorit.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Samsung DW60M5050BB/EO este o masina de spalat vase eficient ce pune la dispozitie o serie de programe si functii foarte bine gandite. Cumparatorii sunt extrem de  multumiti de ea si sustin ca este suficient de spatioasa, silentioasa si economica, iar programele din dotare sunt gandite exact pentru nevoile cele mai importante. De asemenea, sustin ca este usor de programat, iar pana in prezent nu le-a creat niciun fel de probleme. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret a fi unul avantajos.

Pareri pe scurt: Samsung DW60M5050BB/EO

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Capacitate destul de mare
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *