Masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M6050BB/EO : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Masina de spalat vase Samsung DW60M6050BB/EO poate fi o alegere foarte convenabila, ce ofera o capacitate mare si o serie de programe foarte bine gandite. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Samsung DW60M6050BB/EO prezinta o capacitate de incarcare de 14 fiind potrivita si pentru familii mai mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand astfel un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este ampalsat pe interiorul usii oferind o interefata prietenoasa. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaseor.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri extrem de spatioase si flexibile, unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, dispune de suporti mobili ce permit obtinerea unui spatiu suplimentar pentru a introduce si articole voluminoase. In plus, dispune si de suport pentru tacamuri, dar si suport pentru cesti si pahare.

Este de departe un model silentios, al carui nivel de zgomot nu depaseste 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, cantarind 50 de kg.

Programe si Functii speciale

Samsung DW60M6050BB/EO are la baza 7 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, impreuna cu o presiune foarte mare a apei. Are o durata de 175 de minute, timp in care consuma 17.5 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, fiind ideal pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Detine o durata de 225 de minute si consuma 0.93 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 3. Delicat – este ideal pentru vase delicate, temperatura de spalare fiind de  40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Detine o durata de  130 de minute si consuma 13 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 4. Express – este un program cu o durata de 60 de minute si este indicat pentru vase recent murdarite. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius.
 5. Scurt – este un program ce dureaza doar 30 de minute, spalarea realizandu-se la temperatura de 45 de grade Celsius. Este potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie , insa nu dispune de ciclu de uscare.
 6. Auto – este un program foarte flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare alterneaza intre 45 si 55 de grade Celsius, iar durata este de 150 de minute. Inregistreaza un consum de 11-15 litri de apa si 0.9-1.3 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – este potrivitrecomandat  pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute si un consum de 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Mai mult decat atat, prezinta si o serie de functii foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – vizeaza incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele necesare.
 • Igienizare – asigura o igienizare eficienta vaselor, prelungind durata programelor cu 5-10 minute, timp in care creste si temperatura apei cu 5 grade Celsius.
 • Tabs – este util atunci cand este folosit detergent tip tableta, optimizand spalarea vaselor.
 • Lock – presupune dezactivarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Samsung DW60M6050BB/EO este o masina de spalat vase care se descurca excelent, oferind o ingrijire optima vaselor. Clientii sunt foarte multumiti de ea si declara ca au facut o alegere extrem de buna, intrucat masina dispune de o gama destul de variata de programe si functii, ofera o capacitate generoasa si un consum mic, toate acestea la un pret foarte accesibil. In plus, in opinia lor, raportul calitate/pret este intr-adevar unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Samsung DW60M6050BB/EO

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe si functii
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *