Masina de spalat vase , Candy , CDI 2DS52 : Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Candy CDI 2DS52 este o masina de spalat vase prevazuta cu o gama variata de programe, acoperind nevoile pe care orice utilizator le-ar putea avea. Va recomandam ca inainte de a lua orice decizie, sa aflati mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Masina de spalat vase Candy CDI 2DS52 pune la dispozitie o capacitate de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A+, obtinand astfel un consum energetic destul de mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 300 kWh.

Pentru ca discutam de un model incorporabil, panoul de cointrol se afla pe interiorul usii oferind o interfata prietenoasa. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri destul de spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine spatiu suplimentar in vederea introducerii articolelor mai mari. Mai mult decat atat, este prezent si un cos special pentru tacamuri.

In plus, este o masina destul de silentioasa, inregistrand cel mult 43 dB.

Masina masoara 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Candy CDI 2DS52 dispune de o gama foarte variata de programe, dupa cum urmeaza:

 1. Igienizare – ofera o igienizare foarte buna a vaselor la temperatura de 75 de grade Celsius, fiind ideal pentru vasele celor mici si a persoanelor alergice. In acelasi timp, este ideal si pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, folosindu-se o presiune ridicata a apei.
 2. Universal – poate fi utilizat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 3. Zilnic – este recomandat pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius.
 4. Eco – este cel mai economic program, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, ceea ce il face ideal pentru vase cu grad moderat de murdarie.
 5. Delicate – este recomandat pentru articolele sensibile, intrucat temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa a apei.
 6. Rapid 59′ – este un program ce dureaza doar 59 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius.
 7. Rapid 24′ – este potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, avand o durata de 24 de minute.
 8. Noapte – este un program ce poate fi folosit pe parcursul noptii, fiind foarte silentios, pentru ca folosesc o presiune scazuta a apei. Temperatura apei este de 55 de grade Celsius.
 9. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.

In acelasi timp, este prevazuta si cu cateva functii utile:

 • Express – face posibila reducerea duratei programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului de spalare.
 • All in one – optimizeaza spalarea vaselor in cazul in care este utilizat acest tip de detergent.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Candy CDI 2DS52 poate fi o alternativa buna, oferind o spalare optima vaselor. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie. Este suficient de spatioasa pentru nevoile sale, programele sunt bine gandite, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Candy CDI 2DS52

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functionare silentioasa
 • Programare intarziata
 • Gama variata de programe

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *