Masina de spalat vase incorporabila Candy Rapido CI1C7SB1FA Review si Opinii pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Candy Rapido CI1C7SB1FA este o masina de spalat vase incorporabila care poate fi integrata cu usurinta in orice bucatarie moderna. Ofera o gama variata de programe si asigura un consum redus. Despre toate acestea, dar si alte detalii importante va asteptam imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Candy Rapido CI1C7SB1FA pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de 11 seturi, timp in care este incadrata in clasa de eficienta energetica C, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, avand un consum energetic de doar 63 kWh la fiecare 100 de spalari.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva. Aici se afla si doi indicatori importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de buna lustruire a vaselor.

Cavitatea interioara este si ea bine organizata, oferind niste cosuri foarte flexibile. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole mai mari. De asemenea, masina include si suport pentru pahare si cos special pentru tacamuri.

Dimensiunile acestui model sunt de 81.8 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55.9 cm adancime, avand o greutate de 35 de kg.

Programe si Functii Speciale

Candy Rapido CI1C7SB1FA include 8 programe de spalare si anume:

 1. Wash & Dry 35′ – presupune spalarea si uscarea in doar 35 de minute fiind potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie.
 2. 59 min – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Universal – este potrivit pentru diferite tipuri de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 75 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 6. Delicate – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 7. Auto – este un program controlat de senzorii de turbiditate si cei de murdarie. Temperatura apei variaza in intervalul 55-65 de grade Celsius.
 8. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.

In acelasi timp, include si o serie de functii utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Deschidere automata a usii – dupa finalizarea programului de spalare, usa se deschide automat, permitand in acest fel fluxului de aer sa patrunda in interiorul masinii.
 • Wi-fi – permite controlarea masinii direct de pe telefonul mobil.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Candy Rapido CI1C7SB1FA este un model de masina de spalat vase bine organizata care poate oferi o ingrjire eficienta vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca produsul in cauza este ceea ce aveau nevoie. Este un model slim usor de integrat si in bucatarii mici, este bine dotata si usor de setat. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: Candy Rapido CI1C7SB1FA

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.6/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe
 • Wi-fi si control de pe telefon
 • Eficienta energetica
 • Potrivita pentru spatii retranse

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *