Masina de spalat vase incorporabila Neff S513I60X3E : Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Neff S513I60X3E este o masina de spalat vase foarte buna, ce nu face rabat de la calitate oferind o eficienta pe masura. Fara indoiala, poate constitui o alternativa extrem de convenabila, insa, mai intai de toate v-as propune sa aflati mai multe informatii utile despre produs.

Masina de spalat vase incorporabila Neff S513I60X3E ofera ro capacitate de 13  seturi, ceea ce o poate face potrivita si pentru o familie mai numeroasa. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 262 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Panoul de control prezinta o interfata foarte prietenoasa, fiind amplasat pe interiorul usii. Dar, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light, ce presupune proiectarea pe podea a unei luminite de culoare rosie, informandu-va astfel daca masina a terminat de spalat sau inca mai spala. Mai mult decat atat, tot la nivelul panoului de control regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor.

Neff S513I60X3E display

Cavitatea interioara este spatioasa si flexibila, putand fi adaugate  vase de diverse dimensiuni. In acelasi timp, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase. In plus, regasim si un cos special pentru tacamuri, dar si un suport pentru pahare si cesti. Cosul superiorpoate fi reglat pe inaltime in functie de cele trei trepte disponibile, pentru a incapea si articolele mai inalte.

Neff S513I60X3E interior

Toodata, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii de spalat vase Neff sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, alaturi de o greutate de 34.3 kg.

Programe si Functii speciale

Neff S513I60X3E beneficiaza de 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, durata alterneaza intre 2:35-2:45 ore, iar consumul intre 1.5-1.6 kWh enerige electrica si 12-15 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program din grila, caci este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Detine o durata cuprinsa intre 1:30 – 2:40 ore si un consum de 0.95-1.6 kh energie electrica si 7-18 litri de apa. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, fiind eficient in orice situatie.
 3. Eco – este cel mai economic program si este ideal pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 3 ore si 30 de minute si un consum de 0.9-0.93 kWh energie electrica, respectiv 9.5 litri de apa.
 4. Delicate – este special pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 1:25 – 1:30 ore si consuma 0.85-0.9 kWh energie electrica si 11-14 litri de apa.
 5. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care utilizeaza 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Consulta oferta de pret actuala!

In acelasi timp, prezinta si cateva functii speciale foarte interesante:

 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Vario speed plus – implica scurtarea duratei programelor fara a afecta calitatea spalarii.
 • Intensive zone – presupune spalarea intensiva la nivelul unui cos, in timp ce in restul maisnii de spalat, presiunea va fi normala.
 • Extra Dry – optimzieaza procesul de uscare al vaselor crescand temperatura apei in ultima faza de clatire.
 • Easy clean – vizeaza igienizarea interiorului folosind detergent special in acest sens.

Concluzii si Pareri

Masina de vase Neff S513I60X3E este fara indoiala o alternativa foarte buna, ce asigura o spalare eficienta vaselor si o igienizare pe masura. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba impecabil. Este spatioasa, economica, iar functiile si programele din dotare sunt extrem de bine gandite. Au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Neff S513I60X3E

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Info Light
 • Gama variata de functii
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *