Masina de spalat vase incorporabila Neff S175ECX12E | Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Neff S175ECX12E este o masina de spalat vase spatioasa si performanta ce pune la dispozitia utilizatorului o gama variata de functii moderne pentru o ingrijire atenta vaselor. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom oferi toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase Neff S175ECX12E pune la dispozitie o capacitate generoasa de incarcare de 14 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie mai numeroasa. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica D, inregistrand astfel un consum redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic la fiecare 100 de spalari este undeva la 85 kWh.

 Neff S175ECX12E review

Fiindca discutam despre un mode incorporabil, panoul de control se afla in zona superioara a usii pe interior. Acesta ofera o interfata intuitiva, astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul beneficiaza de niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce articole precum tigai, oale, boluri etc. De asemenea, sunt prezenti si suportii pentru cesti si pahare, dar si raftul special pentru tacamuri si alte ustensile de bucatarie.

 Neff S175ECX12E pareri

In plus, este foarte silentioasa in timpul spalarii inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 43.2 kg.

Programe si Functii Speciale

Neff S175ECX12E are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Chef – este potrivit pentru articolele foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare a apei.
 2. Auto – este un program flexibil controlat in totalitate de senzori. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articolele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Glass – este indicat pentru articolele delicate ce se pot deteriora usor, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, timp in care foloseste o presiune scazuta a apei.
 5. Classic – este ptorivit pentru vase mixte si tacamuri, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 6. Easy clean – asigura o buna igienizare interiorului masinii de spalat vase, la temperatura de 70 de grade Celsius.

In plus, prezinta si o serie de functii interesante, precum:

 • Extra Speed – permite reducerea duratei programelor cu pana la 75%.
 • Extra Dry – imbunatateste rezutlatele la uscare prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Power Zone – se activeaza la incarcarea mixta cu vase murdare si usor murdare, primele fiind adaugate in cosul inferior.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Open Dry – presupune deschiderea automata a usii la finalul programului permitand fluxului de aer sa patrunda in interior.
 • Wi-fi – descarcand aplicatia mobila Home Connect aveti posibilitatea de a controla masina direct de pe telefonul mobil.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Neff S175ECX12E poate fi, fara indoiala, o alegere inspirata, ce asigura o buna ingrijire vaselor punand la dispozitie o gama variata de programe si functii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba impecabil asa cum se si asteptau, este foarte spatioasa, dar si economica. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Neff S175ECX12E

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe si functii moderne
 • Wi-fi
 • Silentioasa si economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *