Masina de spalat vase incorporabila Slim Neff S857ZMX09E | Review si Pareri pertinetne

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Neff S857ZMX09E face parte din gama electrocasnicelor premium avand la baza tehnologii si functii inovative pentru performante ridicate, dar si o rezistenta excelenta in timp. Pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Neff S857ZMX09E prezinta o capacitate de incarcare medie, de 10 seturi, iar conform noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE face parte din clasa de eficienta energetica C, asigurand un consum energetic redus. La fiecare 100 de spalari inregistreaza aproximativ 0.59 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii punand la dispozitie o interfata prietenoasa si intuitiva, astfel incat toate setarile sunt usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Time Light ce presupune proiectarea duratei programelor de spalare direct pe podea. Tot la nivelul panoului de control se afla si cei mai importanti indicatori si anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si ale componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Neff S857ZMX09E reviewInteriorul beneficiaza de cosuri foarte flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine spatiu suficient de mare si pentru articole voluminoase. De asemenea, este prezent si un cos special pentru tacamuri. In plus, beneficiaza si de un compartimente Zeolith care contine minerale naturale ce au capcaitatea de a absorbi mai bine umezeala si de a elibera caldura, optimizand astfel uscara vaselor si modul in care sunt curatate si lustruite.

Totodata, este si foarte silentioasa in timpul spalarii inregistrand doar 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 38 de kg.

Programe si Functii Speciale

Neff S857ZMX09E are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Chef – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad medu de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 4. Glass – este indicat pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta.
 5. Classic – este potrivit pentru curatarea vaselor mixte si tacamuri cu murdarie usor uscata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 6. Favourite – permite salvarea programului favorit impreuna cu functia suplimentara dorita.

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile:

 • Power zone – poate fi folosita atunci cand aveti de spalat atat vase foarte murdare, cat si usor murdare, primele fiind adaugate in cosul inferior, iar cele usor murdare in cosul superior. Astfel, la nivelul cosului inferior se va asigura o spalare mai intensa, iar la nivelul cosului superior o spalare mai delicata.
 • Extra shine – previne formarea petelor si imbunatateste procesul de uscare al vaselor.
 • Extra speed – scurteaza durata programelor de la 15% pana la 75%.
 • Home connect – masina poate fi conectata la Wi-fi, iar descarcand aplicatia mobila, aveti posibilitatea de a o controla direct de pe telefonul mobil, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Neff S857ZMX09E este, fara indoiala, o masina de spalat vase performanta si eficienta ce asigura o ingrijire optima vaselor si rezultate pe masura. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca spala excelent orice fel de vas, le usuca foarte bine si beneficiaza de o organizare interioara excelenta. Sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Neff S857ZMX09E

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Zeolith
 • Programe si Functii bine gandite
 • Time Light
 • Wi-fi si Home Connect

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *