Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN38521Q : Review si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko BDIN38521Q este o masina de spalat vase incorporabila ce pune la dispozitie o capacitate generoasa de incarcare si o gama variata de programe. Poate fi o varianta inspirata, dar mai intai va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Beko BDIN38521Q prezinta o capacitate de incarcare de 15 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu  mai multi membri. In acelasi timp, conform noilor etichete adoptate la nivel de UE, modelul face parte din clasa de eficienta energetica E, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic la fiecare  100 de spalari este de 0.965 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata prietenoasa si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lusutruirea vaselor.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole voluminoase precum boluri, tigai, oale si asa mai departe. De asemenea, prezinta si suporturi pentru pahare si cesti, respectiv sertar pentru tacamuri.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 37.4 kg.

Programe si Functii speciale

Beko BDIN38521Q are la baza 8 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 40 si 65 de grade Celsius.
 2. Prespalare – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 4. Eco – asigura un mod de spalare silentios, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este potrivit pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 6. Quick & Shine – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 7. Mini 30 – este un program scurt, recomandat pentru vase cu grad scazut de murdarie, temperatura apei fiind de doar 35 de grade Celsius.
 8. AquaFlex – este recomandat pentru spalarea combinata a vaselor astfel ca in cosul superior vor fi asezate vasele delicate, iar in cel inferior tavile si cratitele.

Totodata, dispune si de urmatoarele functii speciale:

 • Extra drying – asigura o buna uscare vaselor.
 • Time delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Hygiene Intense – ofera o buna igienizare vaselor.
 • Fast+ – reduce durata programelor de spalare.
 • All in one – optimizeaza spalarea vaselor daca folositi acest tip de detergent.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko BDIN38521Q este un model spatios si bine dotat ce poate asigura o ingrijire optima vaselor. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile sale si sustin ca este foarte spatioasa si bine organizata, extrem de economica si bine dotata din perspectiva functiilor si a programelor. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Beko BDIN38521Q

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Bine organizata
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *