Masina de spalat vase incorporabila Slim Neff S855EMX16E | Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Neff S855EMX16E este un model de masina de spalat vase slim, pe care il puteti integra cu usurinta si in spatii mai mici reusind sa asigure performante excelente la spalare. Dar mai intai va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile despre produsul in discutie.

Masina de spalat vase Neff S855EMX16E pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi, iar conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa D, ceea ce asigura un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul la fiecare 100 de spalari ar fi undeva la 67 kWh.

Fiind un model incorporabil, panou de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, display-ul nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Time Light. Acesta presupune proiectarea duratei programelor direct pe podea, pentru a sti cat mai are de spalat masina sau cand a terminat programul. Tot la nivelul panoului de control se afla si doi indicatori foarte importanti si anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a articolelor din sticla.

Neff S855EMX16E review

Interiorul masinii este foarte bine organizat si dispune de doua cosuri flexibile, dar si de un sertar special pentru tacamuri si ustensile de bucatarie. Cosul superior si cel inferior ofera solutii de incarcare rapida si facila, pentru a amplasa in siguranta pahare, oale, tigai si asa mai departe.

Neff S855EMX16E pareri

O tehnologie ingenioasa este cea de Wi-fi care permite controlarea masinii direct de pe telefonul mobil. Astfel, veti putea verifica masina si realiza setarile dorite folosind aplicatia mobila simplu si rapid, chiar si de la distanta.

Dimensiunile masinii de spalat vase Neff sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime avand o greutate de 31.4 kg.

Programe si Functii speciale

Neff S855EMX16E are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este prezent atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura de spalare variind intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Chef – este un program intensiv potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. Classic – este potrivit pentru curatarea vaselor mixte si tacamuri cu murdarie usor uscata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Glass – este potrivit pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta.
 6. Favorit – permite salvarea programului preferat alaturi de cea optiunea dorita.

De asemenea, prezinta si o serie de functii utile, cum ar fi:

 • Extra Dry – optimizeaza uscarea vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Power zone – este potrivita pentru incarcarea mixta a vaselor foarte murdare si usor murdare, la nivelul cosului superior fiind amplasate articolele cu grad ridicat de murdarie.
 • Extra Speed – presupune reducerea duratei programelor cu pana la 75%.
 • Open Dry – implica deschiderea automata a usii la finalul programului pentru a permite fluxului natural al aerului sa patrunda in interiorul masinii.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Neff S855EMX16E poate fi o alegere foarte buna pentru ce isi doresc un aparat modern si bine dotat, oferind o gama variata de programe si functii. Cumparatorii confirma faptul ca isi face treaba impecabil, fiind si foarte bine organizata. Totodata, sunt de parere ca programele si functiile din dotare sunt bine gandite si le acopera integral nevoile pe care le au. Prin urmare, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Neff S855EMX16E

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Sistem Time Light
 • Hom Connect si Wi-fi
 • Foarte bine organizata
 • Gama variata de programe si functii

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *