Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG67410L | Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Electrolux EEG67410L este un model de masina de spalat vase incorporabila, spatioasa si bine dotata, pregatita sa vina in ajutorul vostru pentru a va scapa definitiv de grija vaselor murdare. Totodata, vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii ingenioase despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Electrolux EEG67410L ofera o capacitate generoasa de incarcare de 13 seturi, putand fi o optiune inspirata si pentru familii mai numeroase. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica C, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, la fiecare 100 de spalari inregistreaza aproximativ 74 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii, punand la dispozitie o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil motiv pentru care a fost implementat sistemul Beam on floor ce presupune proiectarea luminoasa pe podea, iar culoarea rosie inseamna ca programul ruleaza, in timp ce culoare verde indica faptul ca programul de spalare s-a finalizat.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde puteti aduaga diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, rabtand suportii mobili puteti obtine spatiu pentru a adauga si articole mai voluminoase. Suporturile Soft Grips si SoftSpikes ajuta la protejarea paharelor si a altor articole delicate, asigurand o sustinere ferma in timpul spalarii. Nu lipseste nici cosul pentru tacamuri. In plus, beneficiaza si de sistem de iluminare interioara pentru a avea o mai buna vizibilitate asupra interiorului masinii.

Vasele sunt spalate eficient cu Satellite Clean asigurand performante de pana la trei ori mai bune decat in mod obisnuit. Gratie bratului cu rotatie dubla si a schimbarilor constante ale unghiului de pulverizare, chiar si cele mai voluminoase articole sunt curatate eficient.

Este de apreciat si modul silentios de operare, ce nu depaseste 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Electrolux EEG67410L are la baza 8 programe de spalare si anume:

 1. Quick – este potrivit pentru articole proaspat murdarite, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza doar 30 de minute, timp in care consuma 10.4 litri de apa si 0.6 kWh energie electrica.
 2. Pre-clatire – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 5.1 litri de apa la temperatura de admisie, pret de 15 minute.
 3. 1h – este potrivit pentru articole cu murdarie proaspata sau usor uscata, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 11.7 litri de apa si 0.845 kWh energie electrica.
 4. 1h 30 min – este indicat pentru articole prevazute cu murdarie normala sau usor uscata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 11.5 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este recomandat pentru articole prevazute cu murdarie normala spre intensa sau chiar uscata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 12 litri de apa si 1kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program si poate fi folosit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 minute si consuma 10.5 litri de apa si 0.735 kWh energie electrica.
 7. Auto sense – este un program controlat de senzori, temperatura apei variind intre 50 si 60 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute si consuma 11.9 litri de apa si 0.964 kWh energie electrica.
 8. Machine care – presupune igienizare cavitatii interioare la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute si consuma 9.9 litri de apa si 0.636 kWh energie electrica.

In acelasi timp, prezinta si o serie de functii speciale foarte utile, cum ar fi:

 • Extra Power – imbunatateste rezultatele la spalare prin cresterea temperaturii si a duratei de spalare.
 • Glass Care – previne deteriorarea articolelor delicate cauzata de schimbarea brusca a temperaturii de spalare.
 • Extra Hygiene – permite igienizarea optima a a vaselor prin cresterea temperaturii apei intre 65 si 70 de grade Celsius.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Air Dry – permite deschiderea automata a usii dupa finalizarea programului permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interiorul masinii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Electrolux EEG67410L este un model performant care poate face fata oricarei provocari asigurand o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca spala eficient vasele, este foarte spatioasa si bine dotata, dar si economica. De asemenea, confirma faptul ca programele si functiile din dotare sunt variate si foarte bine gandite, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze acestui produs. In opinia lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Electrolux EEG67410L

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe si functii moderne
 • Sistem Beam on floor
 • Bine organizata si spatioasa
 • Air Dry

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *