Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN36520Q | Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko BDIN36520Q este o masina de spalat vase incorporabila foarte spatioasa si flexibile, ce asigura conditiile optime pentru ca vasele sa fie curatate eficient. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Beko BDIN36520Q prezinta o capacitate de incarcare generoasa de 15 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie numeroasa. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE face parte din clasa de eficienta energetica E, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, la fiecare 100 de spalari inregistreaza 97 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata foarte prietenoasa, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor si articolelor din sticla.

Interiorul masinii beneficiaza de niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai voluminoase. Este prezent si sertarul special pentru tacamuri si ustensile mari amplasat in partea de sus.

De asemenea, presupune si un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 38.4 kg.

Programe si Functii Speciale

Beko BDIN36520Q are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza in intervalul 40-65 de grade Celsius.
 2. Intensive – este un program intensiv, potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este indicat pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta.
 5. Quick & Shine – este potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, insa este un program scurt care la final lustruieste vasele.
 6. Mini – este un program scurt, recomandat pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius.

De asemenea, beneficiaza si de o serie de functii speciale:

 • Hygiene Intense – asigura o buna igienizare vaseor, crescand temperatura apei.
 • Steam Glass – asigura paharelor o lustruire optima.
 • Aqua Intense – sub elicea inferioara se afla o inca o elice, care este eficienta pentru spalarea vaselor cu grad ridicat de murdarie. Conditia este ca vasele respective sa fie amplasate in acea zona.
 • Fast+ – reduce durata programelor fara a afecta calitatea spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Beko BDIN36520Q este o masina de spalata vase spatioasa si eficienta ce asigura o buna ingrijire vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acesteia si sustin ca isi face treaba eficient, pune la dispozitie o serie de programe si functii bine gandite acoperindu-se excelent nevoile. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun. 

Review pe scurt: Beko BDIN36520Q

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Programe si functii variate si bine gandite
 • Silentioasa
 • Bine organizata

Argumente CONTRA

 • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *