Masina de spalat vase Arctic DFN363 | Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Arctic DFN363 este un model de masina de spalat vase standard ieftin, dar eficient, ce pune la dispozitie o capacitate generoasa de incarcare si o serie de programe si functii bine gandite. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a ala toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Arctic DFN363 pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 14 seturi fiind excelenta chiar si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, este incadrata in clasa D, asigruand un consum energetic redus. In plus, producatorii sustin ca ar inregistra doar 85 kWh, la fiecare 100 de spalari.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii si ofera posibilitatea de a verifica oricand durata programelor. Mai mult decat atat, acesta ofera o interfata extrem de prietenoasa si tot aici puteti gasi doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are capacitatea de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Arctic DFN363 pareri

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri foarte incapatoare si flexibile unde aveti posibilitatea de a adauga diverse tipuri de vase. In plus, puteti rabata si suportii mobili pentru a incapea articolele mai voluminoase. Sigur ca exista si cos special pentru tacamuri pentru o curatare optima si a instrumentelor de bucatarie.

Arctic DFN363 review

In timpul spalarii, presupune un mod de functionare silentios ce nu depaseste 47 dB.

Totodata, masoara 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime cantarind 43 de kg.

Programe si Functii Speciale

Arctic DFN363 prezinta 6+1 programe de spalare si anume:

 1. Auto curatare – se refera la igienizarea interiorului masinii fara a adauga vase in ea. Prezinta o durata de 75 de minute si un consum de 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 190 de  minute si consuma 11.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 3. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 40-65 de grade Celsius, iar durata intre 104-174 minute. Inregistreaza un consum de 12.2-15.8 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius folosind si o presiune mare. Prezinta o durata de 133 de minute si un consum de 17.6 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 5. Spalare rapida si uscare – este ideal pentru spalari de zi cu zi temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Prezinta o durata de 79 de minute si un consum de 11.8 litri de apa, respectiv 1 kWh energie electrica.
 6. Mini 35 – este indicat pentru articole cu grade redus de murdarie, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius, iar durata de 76 de minute. Consuma 11.8 litri apa si 0.8 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – este excelent pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vasleor. Dureaza 15 minute si consuma 4.2 litri de apa la temperatura de admisie.

Mai mult decat atat, prezinta si cateva functii utile:

 • Tablete – optimizeaza spalarea vaselor daca este folosit acest tip de detergent.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Extra Rinse – permite clatire suplimentara a vaselor.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Arctic DFN363 este un model practic si eficient excelent si pentru cei cu un buget mai mic. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca pentru nevoile lor a fost produsul potrivit. Este spatioasa, bine organizata, iar programele din dotare le acopera nevoile foarte bine. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Arctic DFN363

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Spatioasa
 • Bine organizata
 • Economica
 • Gama variata de programe si functii

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *