Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1 – Review detaliat si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Arctic FSAE60W1 este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret, ce vine la pachet cu cele mai importante programe si functii, oferind o ingrijire optima vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest articol pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Arctic FSAEte60W1 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic rezonabil. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 299 kWh, iar cel de apa 3080 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control a fost amplasat in exteriorul usii, astfel ca puteti verifica oricand durata programelor in desfasurare. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri spatioase si flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru a putea adauga oale, tigai, tavi etc. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Masina presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand 48 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 43.5 kg.

Programe si Functii speciale

Arctic FSAE60W1 beneficiaza de 6 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 228 minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 40-65 de grade Celsius, iar durata intre 100-180 de minute. Consuma 11.6-15.8 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este ideal pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 148 de minute si consuma 17.6 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 4. Extra 58′ – este recomandat pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 58 de minute. Inregistreaza un consum de 11.4 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 5. Express 30′ – este un program scurt, de doar 30 de minute, ceea ce il face potrivit pentru vase proaspat murdarite. Temperatura de spalare este de 35 de minute si consuma 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.2 litri de apa la temperatura de admisie pret de 15 minute.

Ca si functii suplimentare, masina dispune de:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele necesare.
 • Fast+ – permite reducerea duratei de spalare a programelor.
 • Tableta – optimizeaza programele de spalare daca folositi detergent tip tableta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Masina Arctic FSAE60W1 este un model simplu si eficient ce va poate ajuta sa scapati de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea sustinand ca este foarte incapatoare, silentioasa si eficienta. Dispune de cele mai importante programe care le acopera nevoile pe care le au, tratand corespunzator vasele. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Arctic FSAE60W1

9.1

Pret

9.4/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii diversificate
 • Functionare silentioasa
 • Capacitate generoasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *