Review: Masina de spalat vase Beko DEN38530WAD

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DEN38530WAD este un model de masina de spalat vase spatioasa si foarte economica ce vine la pachet cu o gama foarte variata de programe si functii despre care vom discuta in acest material. Poate fi o varianta foarte convenabila din perspectiva raportului calitate/pret, insa mai multe detalii utile va vom prezenta imediat.

Masina de spalat vase Beko DEN38530WAD este prevazuta cu o capacitate generoasa de 15 seturi, ceea ce o face ideala chiar si pentru familii mai numeroase. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 241 kWh.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, ceea ce inseamna ca veti putea verifica oricand durata programelor. De asemenea, beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Mai mult decat atat, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este foarte spatioasa, iar cosurile din dotare extrem de flexibile. Avem posibilitatea de a introduce vase de diverse dimensiuni. In plus, rabatand suportii mobili putem obtine si mai mult spatiu pentru a adauga tigai, boluri, tavi etc. Nu lipsesesc nici suportul pentru pahare si cesti si cosul pentru tacamuri.

In acelasi timp, este si o masina foarte silentioasa, inregistrand in timpul spalarii numai 43 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 50.3 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii speciale

Beko DEN38530WAD dispune de 8 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind de la 40 pana la 65 de grade Celsius. Dureaza 110-173 de minute, timp in care spala 9.4-12.4 litri de apa, respectiv 0.85-1.4 kWh energie electrica.
 2. AquaFlex – presupune spalarea diferentiata pe cosuri, astfel ca articolele mai sensibile cu un nivel scazut de murdarie vor fi amplasate in cosul superior, iar cratitele si tavile murdare in cosul inferior. Dureaza 202 de minute si consuma 19 litri de apa si 1.53 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase cu un nivel ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute si consuma 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 245 de minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa si 0.84 kWh energie electrica.
 5. Glass care – este ideal pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Dureaza 120 de minute, timp in care consuma 13.6 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Quick&Shine – este ideal pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, durata fiind de 58 de minute. Consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 7. Mini – este un program ce dureaza numai 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Consuma 10.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, programul avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceea ce priveste functiile suplimentare, amintim de:

 • Fast+ – permite scurtarea duratei programelor de spalare.
 • Steam gloss – optimzieaza etapa de uscare.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Tablete – optimizeaza spalarea vaselor daca folositi detergent tip tableta.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu maxim 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Beko DEN38530WAD este o masina de spalat vase foarte bine dotata ce ofera o gama variata de programe si functii acoperind integral orice fel de nevoi ati avea. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca masina functioneaza excelent. Cel mai mult apreciaza la ea faptul ca este foarte incapatoare, economica si beneficiaza de foarte multe functii. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna si considera raportul calitate/pret de departe extrem de bun.

Review pe scurt: Beko DEN38530WAD

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Numar mare de programe si functii
 • Foarte economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *