Review: Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6083TA++

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HDW-BI6083TA++ este un model de masina de spalat vase incorporabila spatioasa si econommica, ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei opinii cat mai obiective.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6083TA++ este prevazuta cu o capacitate generoasa de 15 seturi, ceea ce o face ideala pentru o familie cu mai multi membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 267 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Este un model incorporabil, drept pentru care panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Beneficiaza de o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, sunt prezente si suporturile pentru pahare, cesti, dar si tacamuri.

Heinner HDW-BI6083TA++ interior

De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand in acest sens numai 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 42 de kg.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-BI6083TA++ detine 8 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Rapid 14′ – este un program extrem de scurt, ce dureaza numai 14 minute, timp in care foloseste 7.7 litri de apa la temperatura de 30 de grade Celsius, fiind ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 2. Rapid 30′ 40 – este un program scurt cu o durata de 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius. Este ideal pentru vase cu grad scazut de murdarie si consuma 0.88 kWh enegie electrica si 10.9 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 171 de minute, timp in care consuma numai 0.9 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 4. Super 50′  65 – este ideal pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de 50 de minute. Inregistreaza un consum de 1.29 kWh energie electrica si 10.7 litri de apa.
 5. Igiena 60 – asigura o igienizare potrivita vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius pret de 154 de minute. Consuma 1.75 kWh energie electrica si 18.5 litri de apa.
 6. Auto delicat – este ideal pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 64-91 de minute si consuma 0.8-0.9 kWh energie electrica, respectiv 10.6-17.7 litri de apa.
 7. Auto normal – este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, avand o durata de 100-132 de minute. Consuma 1.13-1.46 kWh energie electrica si 10.9-18.6 litri de apa.
 8. Auto intensiv – este potrivit pentru spalarea vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 111-179 minute si consuma 1.3-1.95 kWh energie electrica si 12.3-24.6 litri de apa.

In acelasi timp, dispune si de cateva functii suplimentare utile cum ar fi:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore.
 • Incarcare la jumatate – putem incarca un singur cos cu vase murdare, adaptand ulterior resursele necesare.
 • Tableta – optimizeaza spalarea vaselor daca utilizati detergenti tip tableta.
 • Clatire suplimentara – ofera rezultate mai bune la clatire.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI6083TA++ este un model de masina de spalat vase foarte convenabil la pret ce ofera o ingrijire atenta vaselor indiferent de tipul lor sau de gradul de murdarie. Cumparatorii sunt incantati de eficienta ei si de dotarile cu care vine la pachet si sunt de parere ca au facut o alegere inspirata. Spala si uscare eficient vasele, este usor de programat si foarte economica, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-BI6083TA++

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functionare economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Capacitate generoasa
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *