Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI4583TA++ – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-BI4583TA++ este o masina de spalat vase prevazuta cu o gama variata de programe pregatita sa vina in ajutorul vostru si sa va scape definitiv de grija vaselor murdare. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI4583TA++ este prevazuta cu o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste date conform carora, anual ar inregistra un consum energetic de 211 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Este un model incorporabil, ceea ce inseamna ca panoul de control este amplasat pe interior usii. Prezinta o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul dispune de niste cosuri destul de flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, este prevazut si cu suport special pentru cesti si pahare, precum si de suport pentru tacamuri.

Heinner HDW-BI4583TA++ interior

Masina prezinta un mod de functionare silentios, inregistrand in timpul spalarii numai 47 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 32 de kg.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-BI4583TA++ dispune de 8 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Spalare rapida – este potrivit pentru spalarea rapida a vaselor in doar 14 minute la temperatura de 30 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase cu grad foarte mic de murdarie. Consuma 0.57 kWh energie electrica si 7.7 litri de apa.
 2. Rapid 30′ 40 – este potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, avand o durata de doar 40 de minute. Consuma 0.55 kWh energie electrica, respectiv 9.9 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 198 de minute, timp in care consuma numai 0.73 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 4. Express 50′ 60 – pot fi spalate vase cu grad mediu de de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de 50 de minute. Inregistreaza un consum de 1.02 kWh energie electrica si 9.9 litri de apa.
 5. Igiena 60 – ofera o igienizare optima vaselor cu grad mai mare de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata programului de 154 de minute. Consuma 1.75 kWh energie electrica si 18.5 litri de apa.
 6. Auto delicate – este recomandat pentru vase mai sensibile, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de 66-80 minute. Consuma 0.66-0.77 kWh energie electrica si 9.7-16 litri de apa.
 7. Auto normal – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza intre 88-104 minute, timp in care consuma 0.81-1.02 kWh energie electrica si 9.6-16.1 litri de apa.
 8. Auto intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 98-152 de minute si consuma 0.93-1.42 kWh energie electrica si 10-20 litri de apa.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore.
 • Incarcare la jumatate – putem incarca un singur cos cu vase murdare, masina adaptand resursele necesare.
 • Tableta – optimizeaza ciclul de spalare al vaselor in cazul in care folositi acest tip de detergent.
 • Clatire suplimentara – se concentreaza pe etapa de clatire, oferind rezultate mai bune in acest sens.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI4583TA++ este un model bine dotat, ce ofera o paleta ampla de functii si programe pentru o eficienta pe masura. Cumparatorii actuali sustin ca au facut o alegere buna in opinia lor, pentru ca masina functioneaza conform asteptarilor, spala si usuca eficient vasele. De asemenea, confirma faptul ca este foarte silentioasa si economica, iar in ansamblu, nu ar avea ce sa ii reproseze. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-BI4583TA++

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functionare economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *