Review: Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DSA++

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HDW-FS6006DSA++ este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret, ce poate fi o alternativa convenabila mai ales pentru cei cu un buget mai restrans. In continuare va vom face o prezentare generala a acestui produs pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DSA++ este prevazuta cu 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un mod de functionare economic. Producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul enegetic anual ar fi aproximat undeva la 258 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat pe exteriorul usii, putand verifica oricand durata programelor de spalare. Interfata acestuia este foarte intuitiva setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri destul de incapatoare, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In partea de jos se afla un cos unde veti aseza tacamurile la nivelul caruia se va asigura o igienizare potrivita.

Heinner HDW-FS6006DSA++ interior

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza 52 dB, un nivel care totusi nu este deranjant.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 41.5 kg.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-FS6006DSA++ este prevazuta cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Prespalare – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid  – este un program ce dureaza numai 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie.
 3. Delicate – este ideal pentru articole mai sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Are o durata de 66 de minute si consuma 0.95 kWh energie electrica si 15.7 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 165 de minute, timp in care conusuma 0.9 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50 – este un program ce dureaza 50 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind ideal pentru vase recent murdarite. Consuma 1.35 kWh energie electrica si 12.7 litri de apa.
 6. Intensive – poate fi folosit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de 117 minute. Consuma 1.61 kWh energie electrica, respectiv 17.2 litri de apa.

Totodata,ca si functii speciale masina dispune de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare si programare intarziata ce face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS6006DSA++ este un model ieftin, dar care va poate ajuta sa scapati de grija vaselor murdare numaidecat. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie se descurca eficient. Este destul de incapatoare, economica si usor de folosit, iar pana acum s-a dovedit a fi un ajutor de nadejde. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-FS6006DSA++

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *