Masina de spalat vase Hotpoint HSFO 3T223 WC X – Review detaliat si pAreri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HSFO 3T223 WC X este o masina de spalat vase bine dotata prevazuta cu o gama foarte variata de programe si functii ce reusesc sa acopere cam toate tipurile de nevoi pe care le-ati avea. Va propunem sa urmariti in continuare aceste material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente.

Masina de spalat vase Hotpoint HSFO 3T223 WC X este prevazuta cu o capacitate de incarcare mica spre medie, de 9 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii vin si cu niste estimari care arata ca anual masina ar inregistra aproximativ 212 kWh energie electrica, respectiv 2520 litri de apa.

Pentru ca este vorba despre un model independent, panoul de control este amplasat in partea exterioara a usii ceea ce ne va permite verificarea duratei programelor de spalare. Interfata este una simpla si intuitiva, iar setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentu de clatire are rolul de a lustrui paharele.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri flexibile unde putem introduce diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, putem obtine si mai mult spatiu pentru a introduce si articole precum oale, tigai si asa mai departe. Este prezent si suportul special unde vor fi introduse tacamurile.

Hotpoint HSFO 3T223 WC X interior

Este de apreciat si modul foarte silentios de functionare, in acest sens, inregistrand numai 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 45 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 39.5 kg.

Programe si Functii speciale

Hotpoint HSFO 3T223 WC X detine nu mai putin de 9 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 4 ore, timp in care consuma doar 0.74 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. Auto intensive – este recomandat pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 2 ore si 20 de minute si 3 ore, consumand 16-18 litri de apa, respectiv 1.2-1.4 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – este recomandat pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Pentru ca este activ sezonul de incarcare, durata variaza intre 2 ore si 10 minute si 2 ore si 50 de minute, inregistrand un consum de 14.5-16 litri de apa, respectiv 1.02-1.25 kWh energie electrica.
 4. Delicate – este potrivit pentru vase sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 40 de minute si inregistreaza un consum de 12 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Express 30′ – este un program scurt, de doar 30 de minute, ce spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind ideal pentru vase recent murdarite. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Good night – este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, fiind un program foarte silentios, datorita presiunii reduse. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 3 ore si 35 de minute. Consuma 16.5 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 7. Igienizare – este recomandat pentru igienizarea vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, avand o durata de o ora si 40 de minute. Consuma 12 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 10 minute, timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 9. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius, folosind detergent special in acest sens. Dureaza 50 de minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Totodata, in completarea acestor programe, vin si cateva functii speciale interesante, cum ar fi:

 • Zone wash 3D – poate fi folosit concomitent cu programele normal si intensiv ajutand la salvarea energiei, in timp ce creste performantele la spalare.
 • Short time – permite scurtarea duratei programelor de spalare.
 • Extra dry – imbunatateste rezultatele la uscare, prin cresterea temperaturii in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Tablet – folosind detergent tip tableta va optimiza spalarea.
 • Delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Hotpoint HSFO 3T223 WC X este o  masina slim foarte interesanta dotata cu o gama variata de programe si functii care nu fac altceva decat sa ii optimizeze ciclul de spalare, dar si de uscare. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca este o masina neasteptat de buna. In primul rand, au ales-o datorita faptului ca este slim si s-a integrat usor si in bucatarii mici, dar si pentru faptul ca este foarte bine dotata cu multe programe si functii. De asemenea, apreciaza modul silentios si economic de functionare, iar din punctul lor de vedere, au facut o alegere potrivita. O recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret drept unul excelent.

Review pe scurt: Hotpoint HSFO 3T223 WC X

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Numar mare de programe si functii
 • Autocuratare
 • Functionare silentioasa si economica
 • Poate fi integrata si in bucatarii mai mici

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *