Review: Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGA++

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Heinner HDW-FS6006DGA++ este o masina de spalat vase accesibila ca pret, ce prezinta o serie de programe de spalare bine gandite pe care le vom detalia in acest material. Prin urmare, va propunem sa urmariti in continuare acest articol pentru a afla mai multe detalii in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGA++ este prevazuta cu o capacitate de incarcare destul de mare de 12 seturi si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un cosnum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 258 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior. Interfata acestuia este intuitiva, permitand monitorizarea duratei programelor de spalare. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Inteirorul masinii este prevazut cu niste cosuri spatioase si destul de flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea introducerii oalelor, tigailor, tavilor etc. In plus, este prezent si suportul pentru cesti si pahare, precum si cosul pentru tacamuri.

Heinner HDW-FS6006DGA++ interior

In ceea ce priveste zgomotul produs, intr-adevar, nu este cea mai silentioasa masina, insa nici nu este zgomotoasa, inregistrand in acest sens 52 dB.

Dimensiunile  masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 41.5 kg.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-FS6006DGA++ are la baza 6 prorgrame de spalare si anume:

 1. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, programul avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Spalare rapida – este un program ce dureaza numai 30 de minute si spala la temperatura de 40 de grade Celsius. Este recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie, iar avantajul este ca asigura si clatirea vaselor. Consuma 0.9 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicate – este ideal pentru vase foarte sensibile, pentru ca temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, iar presiunea apei este foarte scazuta. Dureaza 66 de minute, timp in care consuma 0.95 kWh energie electrica si 15.7 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 165 de minute, timp in care consuma doar 0.9 kWh energie eletrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50 – este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 50 de minute. Consuma 1.35 kWh energie electrica si 12.7 litri de apa.
 6. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Consuma 117 minute, timp in care consuma 1.61 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

In ceea ce priveste functiile suplimentare, masina dispune de functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 19 ore si cea de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand ulterior resursele necesare.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006DGA++ este un model ieftin, dar cu care va puteti face treaba fara probleme, avand in dotare cele mai importante programe si functii. Clientii actuali sunt destul de multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie. Au declarat este destul de spatioasa, usor de folosit si economica, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS6006DGA++

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe bine gandite
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *