Masina de spalat vase incorporabila Bosch SBE67MX03E – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SBE67MX03E este o masina de spalat vase foarte interesanta, dotata cu o capacitate generoasa si functii pe masura, putand fi o alternativa buna si pentru cei mai pretentiosi. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Bosch SBE67MX03E ofera o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie mai numeroasa. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala, obtinand astfel un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi ndeva la 237 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Pentru ca discutam despre un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe interior. Beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, insa odata inchisa usa nu mai ramane vizibil. De aceea, a fost implementat sistemul Info Light care presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea ce ne va informa daca masina spala sau a terminat de spalat. In plus, tot la nivelul panoului de control se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Bosch SBE67MX03E infolight

Interiorul este prevazut cu niste cosuri incaptoare si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, putem obtine si mai mult spatiu pentru a introduce oale, tigai, tavi etc. Nu lipseste nici suportul pentru cesti si pahare, precum si cel pentru tacamuri. In plus, putem regla foarte usor pe inaltime cosurile datorita sistmeului Rackmatic, oferind astfel si mai multa flexibilitate.

Bosch SBE67MX03E interior

Masina ofera o functionare cat se poate de sigura datorita sistemului Aqua Stop. Acesta se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector la baza masinii care opreste alimentarea in cazul in care este identificata vreo problema de ordin functional.

Totodata, aceasta este foarte silentioasa in timpul functionarii inregistrand 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 86.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si are o greutate de aproximativ 47 de kg.

Programe si Functii  Speciale

Bosch SBE67MX03E este prevazuta cu 7 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 135-140 de minute, iar consumul intre 1.25-1.3 kWh energie electrica, respectiv 12-15 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 90-150 de minute. Consuma 7-18 litri de apa, respectiv 0.8-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai convenabil program, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa, respectiv 0.83 kWh energie electrica.
 4. Silence – este un program foarte silentios, iar acest lucru se datoreaza presiunii reduse a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 235 de minute. Consuma 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. Sticla – este ideal pentru articole delicate, cum ar fi paharele, spalarea realizandu-se la temperatura de 40 de grade Celsius. Dureaza 90-100 de minute si consuma 11-14 litri de apa.
 6. Scurt – este un program ce dureaza 89 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 1.2 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.

Este prezent, in acelasi timp, si programul de igienizare masina ce permite igienizarea cavitatii interioare a masinii folosind detergent special in acest sens. In plus, beneficiaza si de cateva functii specaile foarte interesante:

 • Hygiene Plus – asigura o igienizare optima vaselor la sfarsitul programului pret de 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Varios speed plus – permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 60%.
 • Extra uscare – optimizeaza ciclul de uscare al vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Bosch SBE67MX03E este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera performante pe masura putand fi o alegere extrem de inspirata pentru orice cumparator. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea si de rezultatele obtinute sustinand ca masina functioneaza impecabil. Este spatioasa, foarte economica si dispune de o gama extrem de variata de programe si functii, exact ceea ce au nevoie. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SBE67MX03E

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Gama variata de programe si functii
 • Sistem Info Light

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *