Review: Masina de spalat vase incorporabila AEG FSE52910

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FSE52910 este o masina de spalat vase spatioasa si economica, ce poate fi o alternativa interesanta pentru cei ce sunt in cautarea unei masini de spalat vase eficiente. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente.

Masina de spalat vase AEG FSE52910 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi fiind ideala si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 266 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Fiindca discutam despre un model incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Prezinta o interfata foarte intuitiva, insa nu ramane vizibil indata ce ati inchisa usa. De aceea, a fost implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea care ne va tine la curent daca masina spala sau a terminat de spalat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire vizeaza lustruirea paharelor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru introducerea articolelor voluminoase. Desigur, este prezent si suportul special pentru pahare, precum si cosul pentru tacamuri.

De asemenea, este un model foarte silentios, ce inregistreaza in timpul spalarii numai 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

AEG FSE52910 are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Rapid – este potrivit pentru vase recent mudarite, fiind un program cu o durata redusa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura apei variind de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalari zilnice, intrucat tempereratura apei este de 50 de grade Celsius.
 4. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar cu resturi uscate de murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 5. Delicat – este ideal pentru articole delicate, cum ar fi paharele, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.

In acelasi timp, ca si functie speciala, masina dispune de functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii pana la 24 de ore. Tehnologia Air Dry presupune deschiderea usii in mod automat cu aproximativ 10 cm dupa finalizarea spalarii, permitand fluxului de aer natural sa patrunda in interior, iar vasele sa fie uscate rapid si eficient.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase AEG FSE52910 este un model foarte bun, ce ofera o ingrijire atenta vaselor, obtinand performante pe masura. Cumparatorii actuali sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca masina functioneaza excelent, asa cum se asteptau. Este foarte incapatoare, silentioasa si economica, iar programele considera ca sunt bine gandite. In opinia lor, au facut o alegere inspirata, iar raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: AEG FSE52910

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate generoasa
 • Tehnologie AirDry
 • Sistem Info Light
 • Silentioasa si economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *