Masina de spalat vase Slim AEG FFB73517ZM Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

In era moderna, tehnologia ne inconjoara in toate aspectele vietii noastre, simplificand sarcinile de zi cu zi si aducand un confort sporit in caminul nostru. Unul dintre aceste exemple de tehnologie care a revolutionat modul in care ne gestionam timpul si eforturile este masina de spalat vase. Printre acestea, AEG FFB73517ZM se evidentiaza nu doar datorita designului sau subtire, dar si a eficientei energetice remarcabile.

Din ce in ce mai multi oameni cauta solutii pentru a economisi spatiu in bucatariile lor moderne. AEG FFB73517ZM este o alegere excelenta pentru acei utilizatori care doresc atat eficienta in spalarea vaselor, cat si un design compact. Cu o latime redusa, aceasta masina de spalat vase slim se integreaza cu usurinta in orice tip de bucatarie, fara a compromite capacitatea sa impresionanta de a spala pana la 10 seturi de vase intr-un singur ciclu.

Unul dintre factorii critici atunci cand evaluam electrocasnicele moderne este consumul energetic. Masina AEG se claseaza in clasa de eficienta energetica D, oferind un echilibru intre performanta si consum. Un aspect remarcabil il reprezinta consumul sau de energie de 67 kWh la fiecare 100 de spalari. Desi poate parea ridicat la prima vedere, este important sa evaluam acest numar in context. Totodata, aceasta are o capacitate mare si poate spala un numar considerabil de vase intr-un singur ciclu, ceea ce inseamna ca, pe spalare, consumul energetic se imparte intre mai multe obiecte, facand astfel consumul pe vas mai eficient decat pare.

Un alt aspect esential in evaluarea unei masini de spalat vase este calitatea rezultatelor. AEG FFB73517ZM se remarca prin tehnologiile sale avansate, cum ar fi jetul de apa satelit care asigura o acoperire uniforma a vaselor din toate unghiurile. Mai mult decat atat, functia de uscare AutoDoor deschide automat usa masinii dupa finalizarea ciclului de spalare, permitand aerului sa patrunda in interior si sa contribuie la uscarea eficienta a vaselor.

Programe si Functii speciale

AEG FFB73517ZM include 9 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moerat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 de minute si consuma 9.9 litri de apa si 0.673 kWh energie electrica.
 2. 160 min – este indicat pentru articole prevazute cu murdarie ridicata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma intre 9.4-11.5 litri de apa si 0.876-1.071 kWh energie electrica.
 3. 90 min – este recomandat pentru articole cu murdarie normala, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.3-11.4 litri de apa si 0.772-0.944 kWh energie electrica.
 4. 60 min – este potrivit pentru articole cu murdarie normala, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 9-11 litri de apa si 0.693-0.847 kWh energie electrica.
 5. 30 min – este potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Consuma 9.3-11.3 litri de apa si 0.56-0.685 kWh energie electrica.
 6. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 50 si 60 de grade Celsius, iar durata intre 120-170 minute. Consuma 8.3-11.5 litri de apa si 0.677-1.036 kWh energie electrica.
 7. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius, fara a introduce vase in interior.
 8. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de mnurdarie, avand o durata de 15 minute timp in care utilizeaza 3.1-3.8 litri de apa la temperatura de admisie.
 9. Silent – ofera un mod de operare silentios si este potrivit pentru articole cu nivel mediu de murdarie. Dureaza 248 kWh minute si consuma 8.7-10.7 litri de apa si 0.75-0.916 kWh energie electrica.

In acelasi timp, include si urmatoarele functii:

 • Glass care – protejeaza articolele delicate.
 • Extra Power – imbunatateste rezultatele la spalare.
 • Extra Hygiene – asigura o igienizare mai buna vaselor.
 • Air Dry – usa se deschide automat dupa spalare circa 10 cm pentru a permite aerului sa patrunda in interior.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

In final, masina de spalat vase slim AEG FFB73517ZM reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta eficienta, design compact si rezultate excelente in spalarea vaselor. Clientii actuali s-au declarat foarte multumiti de performantele acesteia la spalare si confirma ca isi face treaba excelent. Este suficient de spatioasa pentru nevoile lor, foarte silentioasa, flexibila la interior, iar programele si functiile din dotare le acopera integral nevoile. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: AEG FFB73517ZM

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Flexibila
 • Gama variata de programe si functii moderne
 • Economica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *