Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE – Review si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint HSIO3O23WFE este o masina de spalat vase foarte bine dotata, excelenta chiar si pentru o bucatarie mai mica, pentru ca discutam despre un model slim. Poate fi o varianta foarte interesanta in materie de masini de spalat vase care totusi vine la pachet cu un pret foarte atragator.

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE este prevazuta cu o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul enegetic anual este undeva la 212 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Interfata acestuia este foarte simpla si intuitiva, iar setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, panoul de control nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Light on the floor ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea care ne va informa daca masina spala sau a terminat de spalat. In plus, tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Putem rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru introducerea unor articole voluminoase. De asemenea, dispune si de cos pentru tacamuri si suport pentru pahare, respectiv cesti.

De asemenea, masina presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand numai 43 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 29.6 kg.

Programe si Functii Speciale

Hotpoint HSIO3O23WFE beneficiaza de 9 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind potivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore, timp in care consuma 9 litri si 0.74 kWh energie electrica.
 2. Auto intensive – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza intre 2 ore si 20 de minute si 3 ore, timp in care consuma 16-18 litri de apa si 1.2-1.4 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – este ideal pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza intre 2 ore si 10 si 2 ore si 50 de minute, timp in care consuma 14.5-16 litri de apa si 1.05-1.25 kWh energie electrica.
 4. Delicate – este potrivit pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, avand o durata de 1 ora si 40 de minute. Inregistreaza un consum de 12 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Express 30′ – este un program ce dureaza 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase recent murdarite. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Good night – este un program foarte silentios, datorita presiunii reduse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 35 de minute si consuma 16.5 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 7. Hygiene – asigura o igienizare optima vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, avand o durata de 1 ora si 40 de minute. Consuma 12  litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 8. Soak – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 10 minute.
 9. Self clean – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius. Dureaza 50 de minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesante cum ar fi:

 • Zone wash 3D – optimizeaza spalarea obtinand importante economii energetice.
 • Delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 12 ore.
 • Turbo – reduce durata programelor de spalare.
 • Extra dry – optimizeaza etapa de uscare a vaselor.prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Tablet – folosind detergent tip tableta, programele de spalare vor fi optimizate.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Hotpoint HSIO3O23WFE este o masina de spalat vase foarte interesanta, ce pune la dispozitie o gama variata de progame si functii acoperind intergal orice fel de nevoi ati avea. Clientii sunt foarte incantati de ea si sustin ca masina isi face treaba excelent. Este destul de incapatoare pentru nevoile lor, este foarte silentioasa, dar si economica. Programele si functiile sunt extrem de bine, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze, drept pentru care o recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Hotpoint HSIO3O23WFE

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe si functii
 • Functionare economica
 • Silentioasa
 • Light on the floor

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *