Masina de spalat vase incorporabila Electrolux KEGA9300L – Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux KEGA9300L este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera performante pe masura si un consum de resurse foarte mic. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Masina de spalat vase Electrolux KEGA9300L este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 15 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic foarte mic, fiind cea mai performanta clasa la ora actuala. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este undeva la 241 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, dar pe interior, de aceea a fost implementat sistemul Time Beam ce presupune proiectarea duratei programelor de spalare direct pe podea. Tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este foarte spatios si flexibil, putand fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine spatiu astfel incat sa putem adauga si tigai, oale, tavi etc. Regasim, totodata, si suport pentru pahare, cesti, dar si pentru tacamuri. In plus, beneficiaza si de sistem de iluminare ce asigura o mai buna vizibilitate asupra vaselor.

Electrolux KEGA9300L interior

De asemenea, acest model reprezinta unul dintre cele mai silentioase masini de spalat vase, inregistrand numai 39 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii speciale

Electrolux KEGA9300L detine nu mai putin de 8 programe de spalare si anume:

 1. Quick – este un program scurt ce dureaza numai 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Este potrivit pentru vase recent murdarite si inregistreaza un consum de 9.5-11.6 litri de apa, respectiv 0.52-0.64 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, programul avand o durata de 15 minute.
 3. 1h – este potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, programul avand o durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 0.92-1.06 kWh energie electrica si 10.5-12.9 litri de apa.
 4. 1h 30 min – este potrivit pentru spalari zilnice, programul avand o durata de 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius si consuma 11.6-14.2 litri de apa si 1-1.15 kWh energie electrica.
 5. 2 h 40 min – presupune spalarea vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu grad mai mare de murdarie.
 6. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 240 minute si consuma 0.846 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 7. Auto sense – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura variind intre 50 si 60 de grade Celsius, iar durata intre 120 si 170 de minute. Consuma 10.4-13.3 litri de apa.
 8. Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de functii speciale cum ar fi:

 • Extra power – scurteaza durata programelor de spalare prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Extra hygiene – asigura o igienizare optima pret de cel putin 10 minute la temperatura de 65-70 de grade Celsius.
 • Glass care – limiteaza incalzirea apei pana la 45 de grade Celsius, prevenind modificarile bruste de temperatura.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.

Concluzii si Pareri 

Electrolux KEGA9300L este o masina de spalat vase deosebita, prevazuta cu o gama foarte variata de programe si functii. Cumparatorii sunt extrem de multumiti de ea si sustin ca functioneaza foarte bine. Apreciaza in mod deosebit faptul ca este foarte incapatoare, extrem de economica si silentioasa, dar mai ales, prin prisma dotarilor sale, isi face treaba impecabil. Sunt de parere ca a fost de departe o alegere reusita al carui raport calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Electrolux KEGA9300L

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem Time Beam
 • Extrem de economica
 • Gama variata de programe si functii
 • Foarte silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *