Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEC87300L – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux EEC87300L este o masina de spalat vase foarte interesanta, ce ofera performante ridicate despre care vom discuta in cadrul acestui material. Va propunem sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente.

Masina de spalat vase Electrolux EEC87300L este prevazuta cu o capacitate destul de generoasa de 13 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, inregistrand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 234 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, dar pe interior. Interfata acesteia este foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, panoul de control nu mai ramane vizibil, de aceea a fost implementat sistemul Time Beam. Acesta se refera la proiectarea duratei programelor de spalare direct pe podea. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Electrolux EEC87300L Time beam

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri incapatoare si spatioase unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii oalelor, tavilor, tigailor si asa mai departe. Nu lipseste nici suportul pentru pahare si cel pentru tacamuri.

Electrolux EEC87300L interiorIn plus, este de apreciat si modul ultra-silentios de operare, inregistrand in acest sens numai 42 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii speciale

Electrolux EEC87300L beneficiaza de 8 programe de spalare si anume:

 1. Quick – este un program scurt ce dureaza numai 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Este potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie si are un consum de 9.-11.4 litri de apa si 0.54-0.66 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, folosind apa la temperatura de admisie.
 3. 1h – este un program ce dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase recent murdarite. Consuma 0.8-0.93 kWh energie electrica si 10.6-12.9 litri de apa.
 4. 1 h 30 min – este un program ce dureaza 90 de minute si este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 5. 2 h 40 min – este un program recomandat pentru vase cu grad mai mare de murdarie, avand o durata destul de mare, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius.
 6. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Dureaza 240 de minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 0.821 kWh energie electrica.
 7. Auto sense – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare fiind de 50-60 de grade Celsius. Dureaza intre 120-170 de minute si consuma 9.6-13.3 litri de apa.
 8. Machine care – se refera la igienizarea interiorului masinii pret de 60 de minute folosind detergent special in acest sens.

Totodata, in completarea acestor programe, vin si cateva functii speciale la fel de interesante precum:

 • Extra power – mareste temperatura si durata de spalare, obtinand rezultate remarcabile la spalare.
 • Glass care – limiteaza incalzirea apei pana la 45 de grade Celsius, prevenind modificarile bruste de temperatura
 • Extra Hygiene – igienizeaza vasele pret de 10 minute la temperatura de 65-70 de grade Celsius.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Electrolux EEC87300L poate fi o alegere foarte inspirata oferind o capacitate de incarcare destul de mare, o gama variata de programe si functii, dar si un consum energetic extrem de mic. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de ea si sustin ca masina functioneaza in parametrii optimi. Isi face treaba impecabil si nu au ce sa ii reproseze. In plus, apreciaza faptul ca este foarte bine organizata putand introduce tot felul de articole. O recomanda mai departe, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Electrolux EEC87300L

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Foarte multe programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Sistem Time Beam
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *