Masina de spalat vase Slim Arctic DFS0502 Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Arctic DFS0502 este o masina de spalat vase excelenta pentru bucatarii mici, fiind un model slim, care va poate ajuta sa scapati numaidecat de grija vaselor murdare. Daca este o solutie eficienta si pentru  nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Slim Arctic DFS0502 prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi fiind o alternativa buna pentru 2-3 persoane. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand un consum redus.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii asigurand o interfata prietenoasa. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire ofera o buna lustruire vaselor.

Interiorul include niste cosuri flexibile, unde puteti adauga diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu pentru articole voluminoase precum boluri, tigai, oale si asa mai departe. Mai mult decat atat, nu lipseste nici cosul pentru tacamuri.

Modelul in discutie masoara 85 cm inaltime, 60 cm latime si 44.8 cm adancime, cantarind 36.5 kg.

Programe si Functii Speciale

Arctic DFS0502 are la baza 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad mediu de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este special pentru aricole foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 3. Spalare si uscare 65 – potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 4. Spalare rapida si uscare 60 – poate fi folosit pentru articole cu grad redus de murdarie, asigurand o spalare rapida la temperatura de 60 de grade Celsius.
 5. Mini 35 – este un program potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius.

Mai mult decat atat, include si alte functii:

 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Tablete – utilizand detergent tip tableta, masina optimizeaza spalarea.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Arctic DFS0502 este o masina de vase care se descurca eficient, oferind o buna ingrijire vaselor. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita, caci programele din dotare le acopera nevoile, masina spala bine vasele, timp in care este economica si silentioasa. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Arctic DFS0502

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *