Masina de spalat vase incorporabila Candy CDIN 4D620PB | Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Candy CDIN 4D620PB este o masina de spalat vase foarte spatioasa si bine dotata, fiind si unul dintre cele mai performante modele din gama acestui producator.  Pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi daca produsul in discutie este cel potrivit nevoilor voastre.

Masina de spalat vase Candy CDIN 4D620PB prezinta o capacitate de incarcare impresionanta de 16 seturi, ceea ce o face o alegere excelenta si pentru o familie numeroasa. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa C, asigurand un consum energetic scazut.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire lustruieste eficient articolele din sticla.

Interiorul beneficiaza de niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase precum oale, tigai, tavi, boluri si asa mai departe. De asemenea, dispune si de cos pentru tacamuri si suporturi pentru pahare si cesti.

Este, fara indoiala, o masina foarte silentioasa, nivelul maxim de zgomot inregistrat fiind de doar 43 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 35.6 kg.

Programe si Functii Speciale

Candy CDIN 4D620PB are la baza 9 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic porgram si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, iar durata de spalare de 232 minute.
 2. Intensiv – este indicat pentru articole prevazute cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 75 de grade Celsius. Dureaza 130 de minute.
 3. Noapte – este un program foarte silentios, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Durata acestuia este de 240 de minute.
 4. Universal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Durata acestuia este de 120 de minute.
 5. Auto wash – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura apei variind intre 55-65 de grade Celsius, iar durata intre 75-95 de minute.
 6. Delicate – este un program potrivit pentru articole sensibile ce se pot deteriora usor, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, iar durata programului de 85 de minute.
 7. Zoom 39 – permite spalarea si uscarea vaselor in doar 39 de minute. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius.
 8. Rapid 24′ – este indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de 24 de minute.
 9. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor. Dureaza doar 5 minute.

In plus, sunt prezente si alte functii utile:

 • Express – permite reducerea duratei programelor cu pana la 25%.
 • Smart Door – presupune deschiderea automata a usii la finalul programului de spalare.
 • Tabs – optimizeaza spalarea vaselor daca este folosit detergent tip tableta.
 • Impulse – foloseste o tehnologie de spalare cu impulsuri ce reduce consumul de apa si cel energetic, imbunatatind performantele.
 • Wi-fi – permite controlarea masinii de spalat vase direct de pe telefonul mobil.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Candy CDIN 4D620PB este un model care se descurca eficient fiind prevazuta cu o gama variata de functii si programe pentru orice nevoi. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca produsul in cauza se descurca eficient, este extrem de spatioasa, bine dotata si silentioasa, exact ceea ce isi doreau. O recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Candy CDIN 4D620PB

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate foarte mare
 • Gama foarte variata de programe si functii
 • Wi-fi
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *