Masina de spalat vase Beko DFS05024W | Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFS05024W este o varianta de masina de spalat vase slim pe care o puteti integra usor si in bucatarii mai mici. Pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare review-ul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Beko DFS05024W pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi,fiind potrivita pentru un cuplu sau chiar o familie cu un copil. Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind un acces usor si rapid. Prezinta o interfata foarte intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Pe de alta parte, nu detine si de display care sa afiseze durata programelor. Exista si doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agetnul de clatire.Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire asigura o buna lustruire vaselor.

Cavitatea interioara prezinta doua cosuri flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabtand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole mai voluminoase. In plus, beneficiaza si de cos de tacamuri foarte flexibil.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza ce mult 49 dB..

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 36.1 kg.

Programe si Functii speciale

Beko DFS05024W are la baza 5 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  2. Intensiv – este recomand pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune crescuta.
  3. Normal – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
  4. Quick & Shine – asigura o spalare rapida vaselor cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
  5. Mini – este un program scurt, potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile speciale, masina prezinta functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore, dar si de functia de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Pentru cei ce sunt in cautarea unei masini de spalat rufe ieftina si eficienta, Beko DFS05024W ar putea fi o varianta de luat in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie, se descurca eficient. Nu ocupa mult spatiu, ofera o organizare interioara buna si asigura un mod de functionare silentios. O recomanda si altor utilizatori si considera raprortul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Beko DFS05024W

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incarcare la jumatate
  • Programare intarziata
  • Cele mai uzuale programe

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *