Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WI3010 | Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool WI3010 este o masina de spalat vase incorporabila, spatioasa si eficienta ce poate asigura o buna ingrijire vaselor. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Whirlpool WI3010 prezinta o capacitate de incarcare de 13 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+ sau, conform noilor etichete energetie adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand anual doar 296 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii si ofera o interfata foarte prietenoasa si intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine spatiu pentru a adauga si articole mai mari. Totodata, dispune si de suport pentru pahare si cesti, precum si cos pentru tacamuri.

In ceeea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza cel mult 49 dB, fiind astfel un model destul de silentios.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 32.1 kg.

Programe si Functii speciale

Whirlpool WI3010 are la baza 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdaria, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 20 de minute si consuma 12 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica.
  2. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, utilizand apa la temperatura de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 2 ore si jumatate, timp in care consuma 16 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
  3. Mixte – pot fi adaugate diverse tipuri de vase de la farfurii pana la oare cu grad normal de murdarie, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si 25 de minute si consuma 16 litri de apa, respectiv 1.35 kWh energie electrica.
  4. Rapid 30′ – este un program scurt ce dureaza doar 30 de minte, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consum 9 litri de apa si 0.6 kWh energie electrica.
  5. Incarcare pe jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 1 ora si 20 de minute, timp in care consuma 12 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WI3010 este o masina de spalat vase simpala, dar eficienta cu ajutorul careia puteti scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si declara ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Spala bine vasele, este incapatoare si bine organizata si ofera un mod de functionare economic. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool WI3010

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Bine organizata
  • Economica

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *