Candy CDIH 1L949 Review & Pareri despre o masina de spalat vase incorporabila la pret bun

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Candy CDIH 1L949 este o masina de spalat vase incorporabila foarte accesibila ca pret ce pune la dispozitie celel mai uzuale programe. Daca este o alegere inspirata ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit unde va vom prezenta toate detaliile esentiale despre produs.

Masina de spalat vase Candy CDIH 1L949 prezinta o capacitate de incarcare de 9 seturi, ceea ce o face potrivita pentru un cuplu. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica F, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 78 kWh.

FIind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata simpla si intuitiva astfel ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Inteirorul este dotat cu niste cosuri foarte flexibile un puteti introduce diverse tipuri de vase. De asemenea, dispune si de suporturi pentru pahare, farfurioare si cesti, respectiv cos pentru tacamuri.

Candy CDIH 1L949 review

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul acestuia este unul rezonabil, inregistrand maxim 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.6 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 36 de kg.

Programe si Functii speciale

Candy CDIH 1L949 este prevazuta cu urmatoarele programe de spalare:

  1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Durata programului este de 298 de minute.
  2. Universal – este indicat pentru articole cu murdarie normala, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata prorgramului de 115 minute.
  3. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Durata programului este de 130 de minute.
  4. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, programul avand o durata de 20 de minute.
  5. Zoom – este indicat pentru murdarie proaspata, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, iar durata de 32 de minute.

Totodata, functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Candy CDIH 1L949 este un model simplu, dar eficient ce asigura o spalare buna vaselor. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile lor acest produs a fost alegerea potrivita, fiind bine organizata, dotata cu cele mai folosite programe, timp in care obtine un consum redus de apa si energie. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Candy CDIH 1L949

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.5/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Programare intarziata
  • Economica
  • Bine organizata

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *