Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC3M27C : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WSIC3M27C este un model de masina de spalat vase interesant, ce ofera cele mai importante programe, asigurand o ingrijire optima vaselor. Poate constitui o alternativa convenabila si la pret, insa va propunem sa aflati mai multe detalii in acest material.

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC3M27C prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++, obtiannd astfel un consum energetic destul de mic. In plus, pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic ar fi de doar 212 kWh, iar cel de apa de 2520 litri

Totodata, masina dispune de panou de control amplasat pe interiorul usii, avand o interfata foarte intuitiva. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor si a altor articole din sticla.

Interiorul masinii detine niste cosuri foarte flexibile, ce permite incarcarea masinii cu diverse tipuri de vase. In acelasi timp, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase, precum oale, tigai, tavi si asa mai departe. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri sau suportul pentru pahare.

Mai mult decat atat, masina presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 47 dB.

Masoara 82 cm inaltime, 45 cm latime si 55.5 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Whirlpool WSIC3M27C beneficiaza de 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de patru ore timp in care consuma doar 0.74 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. 6th Sense – este cel mai flexibil program, fiind activ senzorul de incarcare, dar si cel de turbiditate. Temperatura alterneaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 80-180 de minute, consumand 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este ideal pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, folosind o presiune mare. Detine o durata de 160 de minute si un consum de 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Kristal – este indicat pentru articole foarte sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, iar presiunea va fi redusa. Detine o durata de 100 de minute si un consum de 9 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Scurt – prezinta o durata de 30 de minute spaland la temperatura de 50 de grade Celsius, ceea ce il face indicat pentru vase cu grad redus de murdarie. Totodata, trebuie sa tineti cont ca nu dispune de ciclu de uscare.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa timp de 10 minute.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de cateva functii utile:

 • Tablete – optimizeaza spalarea vaselor folosind detergent de acest tip.
 • MultiZone – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 12 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSIC3M27C poate fi o alternativa foarte inspirata ce ofera o spalare eficienta vaselor indiferent de gradul de murdarie. Clientii actuali au declarat ca masina spala eficient vasele, interiorul este foarte flexibil si bine gandit, iar functiile suficient de variate. In plus, este foarte economica si silentioasa, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Whirlpool WSIC3M27C 

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Organizare interioara buna
 • Functii utile
 • Usor de utilizat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *