Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSBC3M17X : Review si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSBC3M17X este o varianta slim foarte convenabila la pret ce poate oferi o spalare optima vaselor scapandu-va definitiv de aceasta grija. Insa, v-as propune intai sa urmariti acest review pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective pentru a verifica daca merita sau nu achizitionat.

Whirlpool WSBC3M17X pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A+, garantand un consum energetic rezonabil. In acelasi timp, producatorii vin si cu niste estimari care sustin ca anual masina ar inregistra aproximativ 238 kWh energie electrica, respectiv 2520 litri de apa.

Panoul de control se afla frontal pe exteriorul usii, ceea ce inseamna ca puteti monitoriza oricand durata programelor. In acelasi timp, tot aici gasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire vizeaza lustruirea optima a vaselor.

Interiorul prezinta niste cosuri suficient de flexibile incat sa puteti adauga diverse tipuri de vase. In plus, puteti regla cosul superior pentru a obtine mai mult spatiu pentru articolele voluminoase si nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Mai mult decat atat, presupune si un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55.5 cm adancime, cantarind 30 de kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii speciale

Whirlpool WSBC3M17X dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este cel mai flexibil program, fiindca este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbitate. Temperatura apei variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 80 minute si 3 ore, timp in care consuma 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius folosind si o presiune ridicata a apei. Dureaza 169 de minute si consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este recomandat pentru articole  delicate, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius folosind si o presiune scazuta.
 5. Scurt – dureaza doar 30 de minute si este indicat pentru vase recent murdarite. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 6. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor intarite de murdarie, utilizand 4.5 litri de apa timp de 10 minute.

In acelasi timp, prezinta si cateva functii utile, precum:

 • Tablete – optimizeaza spalarea vaselor daca folositi detergent de acest tip.
 • Multizone – presupune incarcarea si selectarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 12 ore.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WSBC3M17X poate fi o varianta buna ce asigura o spalare eficienta vaselor. Cumparatorii actuali sustin ca masina se descurca foarte bine si este exact ceea ce aveau nevoie. De asemenea, au mai declarat ca presupune un mod de functioanre silentios, este usor de programat si nu au intampinat niciun fel de probleme. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Whirlpool WSBC3M17X

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Cos superior ajustabil, cos pentru tacamuri
 • Programe bine ganidte
 • Silentioasa
 • Model slim, poate fi integrat si in bucatarii mai mici

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *