Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSBO3O34PFX : Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Masina de spalat vase Whirlpool WSBO3O34PFX este o alternativa foarte bine dotata ce asigura o spalare eficienta vaselor indiferent de gradul de murdarie. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Whirlpool WSBO3O34PFX ofera o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica A+++, oferind un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatilor, consumul energetic anual este de doar 189 kWh, iar cel de apa de 2520 de litri.

Fiindca este un model partial incorporabil, panoul de control ramane vizibil astfel ca veti putea verifica oricand durata programelor. De asemenea, interfata acestuia este una foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici gasim si indicatorul de sare, dar si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri foarte flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii oalelor, tigailor, tavilor etc. Nu lipsesc nici cosul special pentru tacamuri si suportii pentru pahare.

In plus, presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 44 dB.

Modelul in discutie masoara 82 cm inaltime, 45 cm latime si 55.5 cm adancime, cantarind 29.6 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii Speciale

Whirlpool WSBO3O34PFX are la baza 8 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 220 de minute si consuma 0.66 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. 6th Sense – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura apei variind intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 80-180 de minute. Inregistreaza un consum de 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare find de 65 de grade Celsius, folosind si o presiune mare. Dureaza 160 de minute si inregistreaza un consum de 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este potrivit pentru spalari zilnice, durata programului fiind de 80 de minute.
 5. Pahare – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, folosind si o presiune redusa a apei.
 6. Rapid 30′ – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Este indicat pentru articole cu grad redus de murdarie, inregistrand un consum de 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica. Nu dispune, insa, de ciclu de uscare.
 7. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, utilizand 4.5 litri de apa la temperatura de admisie timp de 10 minute.
 8. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens, spalarea realizandu-se la 65 de grade Celsius.

In plus, prezinta si cateva functii speciale foarte interesante si anume:

 • Power clean – datorita jeturilor puternice de la nivelul cosului inferior, aici pot fi adaugate vase cu grad ridicat de murdarie.
 • Mutizone – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, resursele fiind adaptate in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Interziere – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 12 ore.
 • Natural dry – implica deschiderea usii in mod automat cu aproximativ 10 cm permitand in acest fel fluxului de aer sa patrunda in interiorul masinii pentru o uscare eficienta.
 • Tablete – optimizeaza ciclul de spalare daca utilizati acest tip de detergent.

Verifica si alta oferta de pret!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSBO3O34PFX poate fi o varianta foarte buna in materie de masini de spalat vase ce pune la dispozitie o gama extrem de variata programe si functii reusind astfel sa acopere o gama extrem de variata de nevoi. Cumparatorii au declarat ca masina functioneaza excelent,  asa cum se asteptau. Spala eficient vasele indiferent de tipul lor si de nivelul de murdarie, este silentioasa si foarte economica. Pentru nevoile lor este exact ceea ce trebuie, drept pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Whirlpool WSBO3O34PFX

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama extrem de variata de programe si functii
 • Deosebit de economica
 • Functionare silentioasa
 • Display vizibil si in timpul spalarii

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *