Masina de spalat vase incorporabila Indesit DSIE2B19 : Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit DSIE2B19 este o alternativa simpla ce poate fi incadrata si in spatii mai restranse, asigurand o ingrijire optima vaselor. Poate reprezenta o varianta buna si pentru cei care dispun de un buget mai restrans, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase Indesit DSIE2B19 ofera o capacitate de 10 seturi si este face parte din clasa de eficienta energetica A+,asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 238 kWh, iar cel de apa la 3220 litri.

Panoul de control se amplasat in zona superioara a usii si dispune de o interfata intuitiva, setarile dorite fiind foarte simplu de realizat. Totodata, aici gasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. In acelasi timp, daca rabatati suportii mobili din plastic, puteti obtine mai mult spatiu pentru introducerea oalelor, tigailor, tavilor etc. Nu lipseste nici cosul pentru tacamuri.

Dimensiunile masinii Indesit sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latime si 55.5 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Indesit DSIE2B19 beneficiaza de 5 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de  murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 4 ore si un consum de 0.83 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.
  2. Intensive – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dispune de o durata de 2 ore si 30 de minute si un consum de 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
  3. Normal – este indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius, iar durata de 2 ore si 30 de minute. Consuma 15 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  4. Rapid 40′ – este un program scurt, ce dureaza doar 40 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 8.5 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
  5. Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, iar spalarea se va realiza doar la acest nivel, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de o ora si 15 minute. Consuma 11 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Indesit DSIE2B19 este o masina simpla, dar practica, la care puteti apela pentru a scapa de grija vaselor murdare. Cumparatorii sustin ca pentru  nevoile lor este ceea ce trebuie, masina spaland eficient vasele si fiind si destul de incapatoare. Este usor de folosit, setarile se realizeaza rapid si nu au preintampinat nicio problema. Asadar, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Indesit DSIE2B19

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

8.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Silentioasa
  • Usor de setat
  • Organizare buna

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *